Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarom csalni a barátnőmet, de képtelen vagyok rá. Hogyan lehetne mégis?
Elhatároztam, hogy minden nővel szemét leszek mert eleddig jófiú voltam, azaz igazi balf*sz rendes, korrekt, megértő, érzelmes srác, akit minden lány lerázott az "aranyos vagy, de túl jófiú" szöveggel. 24 évig hallgattam ezt a szöveget és elegem lett, mert megalázó! Mivel nem nézek ki rosszul, gondoltam váltok és elkezdek szemét lenni. Felreggeltem egy társkeresőre és heti 2-3 lánnyal randiztam ahogy időm engedte. Összejöttem most egy lánnyal, de úgy tűnik eléggé szerelmes belém és nagyon lelkes és aranyos. Ő lenne az első "áldozatom" akit hülyére vennék és megcsalnék, hiszen a rosszfiúk is ezt csinálják. De képtelen vagyok megcsalni, folyton az járna az eszemben, hogy mennyire szeret és megbízik bennem és lelkes meg minden.
Hogyan indulhatnék el a rosszfiúk útján, hogyan iktassam ki a bűntudatod és lelkiismeretfurdalást?
de legalább mivel bunkóbb lett felszedett valakit :D
örülj neki haver, de ha mégis badass akarsz lenni és lelkiismeretfurdallásod van, füvezz, hosszútávon kiöli az érzelmeket
Bár egy szép szerető csajt jobban is díjazhatnál, erre vágytál, csak legyél rosszfiú vele xd
Szerintem az egyik legszebb emberi tulajdonság a hajlandóság. Nekem ezzel a szóval kapcsolatban csupa pozitív szó jut az eszembe. például: hajlandó szeretni, megbocsátani, hűséges lenni, tisztelni, megbecsülni...
Benne van a hajlik szó, nem merev, ezért nem is törik. Hajlékony, rugalmas, mint szélben a nádszál. Vegyél róla te is példát és sürgősen vedd elő a jobbik eszedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!