Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mennyit jelent egy csók?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú az osztályunkban aki elment de majd jön látogatóba. Nekem nagyon tetszik ő és mondák már nekem is hogy én is tetszek neki. Azt nem tudom hogy ha megcsókolnám azt nagyon "zokon" venné ha nem is szeret annyira engem mint én őt?2009. okt. 5. 19:48
1/4 anonim válasza:
hogy mit jelent? húhhh
1.szereted
2."ragaszkodsz" hozzá
3.barátságnál komolyabbat akarsz tőle
2/4 anonim válasza:
Hát ez korfüggő. Én ált. elég komolyan veszem az ilyen dolgokat (16/F)
3/4 anonim válasza:
Hát, azért ne tegyél fel mindent egy lapra, ha tényleg annyira be jössz neki, akkor nem fogja bánni bár biztos nagyon meglepődne, ellenkező esetben viszont eléggé elidegenedhet miatta :(
4/4 anonim válasza:
Nálam már a járást, vagy hogy komoly a helyzet. Mondjuk volt rá példa, hogy a lány nem vette komolyan egy csók után... 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!