Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa és ritka dolog, hogy 26 éves érett csinos nőként a csendes határozatlan kisfiúkat szeretem? Léteznek ilyen fiúk még?
hűha :DD ilyet még nem láttam :D én már egyre határozottabb vagyok, de am ha kezdeményezel tuti találsz olyat, de még nem hiszem el hogy egy ilyenre fel is izgulsz.
biztos mert apukád is hasonló volt és azért ez a férfi mintád ami nem éppen hiteles (Csernus szerint)
jah amúgy meg:
Privat mails are coming.... :DDD
22-es
Ilyen pasival eddig csak egyszer találkoztam....sajnos, többi megjátszott határozatlan volt. És igen nagyon felizgultam, hogy irányítottam.
Csendesnek mondanám magam, nem vagyok egy dumagép, talán olykor félénk is, de azért az élet legtöbb területén nem vagyok határozatlan és kapcsolatban sem vállalom a "papucs" szerepét.
26F
Előző vagyok: Érdekelne, hogy tulajdonképpen mit is keresel egy férfiban és mi számít neked határozatlan kisfiúnak!? Soha ne mondjon neked ellent, maximálisan irányításod alatt legyen!? Esetleg külsőre is legyen kisfiús?
Egyébként mint írták előttem is, ilyen férfi nem fog megtalálni, mert az ilyen soha nem kezdeményez és közeledik, ilyet neked kell találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!