Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
pàromat folyamatosan rajta kapom hogy màs csajokra ràkeres facebookon..érdekes mód nagyon is.tetszetõs csajokra. egyszer màr rajta kaptam akkor azt mondta mert ismerõs volt neki? ugyan honnan lenne ismerõs neki? ha az utcàn làtja akkor.azêrt nem értem hisz nincs a csajnak a homlokàra írva a neve.
Ha meg pl facen làtja egy kêpen megjelölve akkor meg csak simàm ràmenne a nevére és.ott az.adatlapja.
ugye mennyivel boldogabb lehetne az élet facebook nélkül?
2013. máj. 28. 09:57
2/13 anonim válasza:
Az én pasim is ezt csinálja, előzményekben látom, hogy rengeteg különböző nők adatlapjait sasolja. Én meg kb évente egy pasi adatlapját ha megnézem. Ő azt mondta, hogy munkatársak női, ismerősei, azokat nézi. (De évek óta ugyanazok a mtársai...) És én is társkeresőre tippelek.
2013. máj. 28. 10:04
3/13 A kérdező kommentje:
nem tudom mit tehetnék. ês nagyon el vagyok keseredve :(
az sem jó ha üvöltözve vàrom haza.az se jó magamban elnyomom :(
én szerintem szó nélkül összecuccolok ês elmegyek.
2013. máj. 28. 10:11
4/13 anonim válasza:
facen lehet látni,h kinek nézed meg az adatlapod? sztem am nyugi, nincs semmi baj, majd ha rájuk írogat v találkozgat velük
2013. máj. 28. 11:06
5/13 anonim válasza:
Buták vagyok, így b***tok el egy kapcsolatot, most komolyan, nézi a nők adatlapjait, hát be van jelölve itt, be van jelölve ott, meg ismerősök között meglát egy nőt, érdekes a neve, vagy kicsibe szar a képe, vagy bármi--> rákattint, az előzményekben ott van máris és miért? Csak azért mert olyan 3 másodpercig látta. Meg randioldal? Azt nem néztétek meg az előzményekben nyomozókáim? -,-" Van ám bizalom mondhatom. Majd ha azt ÍRJÁK egymásnak, hogy itt és itt d*gjunk akkor van átfedés.. Agyaljatok még többet ezen, hátha ebbe megy tönkre a kapcsolatotok!
2013. máj. 28. 13:08
6/13 anonim válasza:
szerintem még mindig jobb félni mint megijedni utolsóka:) az ilyenek háta mögött élik csak az életet igazán mint amilyen te vagy! aztán majd jól kitörölheted a s*gged a bizalmaddal ha egyedül maradsz:D ne vedd sértésnek.
2013. máj. 28. 13:17
7/13 A kérdező kommentje:
hallod te olvasni nem tudsz?
RÀKERES a csajra ergo.sajàt maga írja be a keresõbe.a nevet!!!!!
nem valahol meglàtja!
na erre mit.mondassz??
2013. máj. 28. 13:25
8/13 anonim válasza:
5# vagyok, akkor menjél pakoljál össze!! Sőtt még törd is össze a cuccait, meg hord le mindennek mindenki előtt, meg éld ki magad.. Vele megse beszéld.............
2013. máj. 28. 13:39
9/13 A kérdező kommentje:
szóval nem tudsz a kérdésre vàlaszolni :)
2013. máj. 28. 13:46
10/13 anonim válasza:
De válaszoltam is, csak megbántam, mert ilyen bunkó embernek magam sem tudom miért akartam segíteni ?!
(de persze most az jön, hogy csak a feldúlt állapot miatt vagy egy paraszt.. ) :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!