Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szekapcsolatban ez normális?
normális, már fontosabb neki egy pihi, mint te.
de amúgy a szerdával mi a baj? :D
Nézd ahogy itt írogatod az aggódó kommenteket. Szerintem ez a "már szakítottunk, és csak szexkapcsolat van" duma bullshit. Te egyáltalán nem így látod, gondolom ő rakott ki téged, és te bedobtad ezt a mentőövet hogy ne veszítsd el teljesen. De ezzel csak magadnak ártasz. Neki már nincs másra szüksége, csak a puncidra, mert ez épp sokkal egyszerűbb és kényelmesebb mint újat szerezni.
Az is lehet hogy holnap épp randizik, csak meg akar ettől kímélni, de ha így is van, elméletileg akkor sincs hozzá semmi közöd.
Ha neked ez az állapot nem felel meg, idegesít hogy nem tudod mi van vele, hidd el jobban jársz ha megszünteted teljesen. Lesz majd más akivel szintén jó a szex. Ebből nyertes ként már nem fogsz tudni kijönni.
ha megegyeztetek, hogy ez szexkapcsolat, akkor nincs jogod elszámoltatni miért nem ér rá, nem ér rá és kész. ha nincs kedve akkor nincs kedve. ezek a dolgok már nem tartoznak rád.
viszont ha te még szerelmes vagy, és ez a szexkapcsolat egy ürügy, hogy vele lehess, szerintem sürgősen szakítsd ezt is meg vele mert CSAK TE FOGSZ SZENVEDNI.
de ahogy gondolod!
nálam ezért nem volt soha szexkapcsolat (max 1 éjszakás kaland). ha hosszabb, akkor előbb utóbb érzelmeket vinnék bele, és párkapcsolatként gondolnék rá. egyszer volt róla szó egyik exemmel hogy lesz, de idő közben összejöttem a férjemmel, szóval lemondtam a dolgot. még jó érzés is volt, hogy én jöttem ki a dologból ,és nem a pasi:)nem volt harag szerencsére részéről, csak csalódott kicsit.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!