Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős segítség kell! Nem bírom sokáig! Mit tegyek?
Nem tudom mit csináljak. A barátom 1 hét szünetet kért és azt mondta, hogy jót fog ez nekünk tenni. Sajnos pont rosszkor jött, mert vizsgázok és én őt nagyon szeretem. Félek, hogy elveszítem. Nagyon sok mindenen mentünk keresztül. Daganatos volt és legyőzte. Mellette maradtam. Segítettem neki. Most nekem volt egy kicsit rosszabb hónapom és elege lett belőlem. Én fél évig elnéztem neki minden morgását, de most én nem kapok megértést. Ennek ellenére nem akarom elveszíteni. Vajon újra együtt leszünk? Nagyon hiányzik. Belebetegedtem már a helyzetembe.
19/L
Azt nem mondta, hogy miért kell neki szünet?
Tőlem mikor a barátom szünetet kért, akkor abban az időben sokat voltunk együtt és sokat is veszekedtünk. Kicsit nyugira volt szüksége. Egy nap sem kellett neki, este már keresett, hogy hiányzom neki :)
Ha ezt kérte, tartsd tiszteletben, véletlenül se keresd, hadd hiányozz neki ;)
19/L
Köszönöm mindenkinek a választ! Sajnos mindenki csak azt tudja mondani, hogy várjak. Én várok, de nehéz. Nagyon nehezen bírom sajnos. Kicsit már az egészségemre is ráment. Lehet túlságosan is akarom ezt az egészet?
Anyukájának azt mondta, hogy Ő nem akart kidobni. De akkor min gondolkodik? Tudja nagyon jól, hogy bármit megtennék érte. Csak ezzel a várakoztatással tönkre tesz. Már tönkre mentem. És sajnos anyukám se bírja könnyen, amilyen állapotban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!