Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én látom ilyen tragikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom ilyen tragikusan a helyzetet, vagy tényleg az?

Figyelt kérdés
A párommal együtt lakunk, gyermeket várunk, 18 hetes terhes vagyok. Ma benyögte, hogy hétvégén nem lesz itthon, elutazik a barátaival, engem persze esze ágában sincs vinni. Már régen tudta, de csak most szólt. Ráadásul a szomszéd férfi nemrég halt meg, azóta félek este egyedül. Meg se kérdezett, nem baj-e, csak bejelentette, hogy megy és kész. Egyebekben a kapcsolatunk nagyon jó, boldog vagyok vele. De ilyet még nem nagyon csinált. Most persze rettenetesen magam alatt vagyok. Csak sírok egész nap. Mi a véleményetek erről a helyzetről? Lehet hogy csak én reagálom túl?
2008. jún. 18. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél neki arról, mennyire bánt téged, és most, hogy terhes vagy különösen félsz? talán, ha elmondod neki, egy kicsit jobban megért.Ne titkold előtte az érzéseidet, nem fogja magától kitalálni...
2008. jún. 18. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Csak túlreagálod.

De hogy lehet bevállalni babát egy olyan kapcsolatban, ahol nem tudtok ilyen dolgokat őszintén megbeszélni egymással?

2008. jún. 18. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
szerintem az ilyen helyzetben az elsö a család!!!!!!(nem pedig a haverok meg a szórakozás)
2008. jún. 18. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem te reagálod túl,de nem rosszból írom. Teljesen megértem hogy kivagy akadva, tényleg szar helyzet, de sztem csak hülyén jött ki. Biztos nem akart a párod megbántani. Sztem említsd meg neki, és biztos vok benne hogy megfog nyugtatni és bocsánatot fog kérni. Ne tartsd magadba, az csak rosszabb, akkor csak magadba őrlődsz. További boldog babavárást.
2008. jún. 18. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, külső szemlélődőként neked is könnyebb lenne megérteni, így viszont inkább gondold végig higgadtan, beszéld vele meg.

Lehet ezer oka amiért nem mondta eddig és most is így hozta elő, ha egyébként rendben a kapcsolatotok, akkor ebben a tekintetben nyugodj meg.

A félelemre az a javaslatom, hogy menj rokonhoz (vagy ez esetben hívd meg) vagy barát vagy ismerős, remélem találsz rá megoldást.

De a beszélgetést a pároddal ne felejtsd el, minden jót ;)

2008. jún. 19. 02:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem föl sem fogja, hogy ezzel benned milyen lelki folyamatokat indított be.

Ha sosem csinált ilyet, ezek szerint nem szokott eljárkálni, legalább egyszer hagyd, mielőtt jön a gyerek :)

2008. jún. 19. 07:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Így hogy kicsit lenyugodtam már másként látom a helyzetet. Szóltam Anyukámnak, itt alszik velem. Nem jár sehová a párom, de nem is az a bajom hogy megy, csak az hogy nem beszélte meg velem!
2008. jún. 19. 08:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, szerintem valahol normális, hogy elvárod, hogy ne csak úgy bejelentse.. hanem aranyosan beszélje meg vele, de lehet, h a pasik márcsak ilyenek:) Biztos rég volt a barátaival, stbi stbi.. de annyira ne reagáld túl, inkább szervezz be te is valami barátnős programot, vagy látogasd meg a családodat.. esetleg aludj addig ott :) sok variááció van, de eszedbe ne jusson otthon ülni egyedül. Akár egy másik terhes barátnődet is áthívhatod :)
2008. jún. 19. 10:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne haeragudj de iszoynatosan túl reagálod, az előző 3 éves kapcsolatom is az ilyenekre ment rá. Mi van abban ha a haverokkal elmegy egy hétvéggére? ez a minimum h néha csinál egy ilyet. Nekem is 3 heti veszekedésbe telt egysszer h nyáron haverokkal elmentem 3 napra nélküle... Miért vinne magával amikor csak a haverjai lesznek ott?? sosem értettem ezt a nőkben. Miért baj ha kicsit jol érzi magát a haverokkal? nem lehet mindig együtt lenni, kell néha a barátokkal is lenni! Ők se hozzák a barátniket a 7végére, akkor ő miért vinné? Ha többiek hoznák, csak ő téged nem , akkor már lenne okod idegeskedni, de igy... Többet engedj különben ámegy a kapcsolatottok
2008. jún. 26. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi lett ennek a történetnek a vége??
2011. nov. 23. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!