Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni a páromat.
Jéé, mintha a mi kapcsolatunkat jellemezted volna. :D Én imádom a szexet, de a párom megvan nélküle, amikor pedig csináljuk, gyakran fájdalmat érez, kellemetlen neki.
A helyzet az, hogy én annyira szeretem, hogy az a heti 1 is elég nekem, annak ellenére hogy sok próbálkozásunk kudarcba fullad. Úgy vagyok vele, hogy ha neki nem jó akkor nem erőltetem, inkább megoldom saját magam a dolgot. A mennyiség lényegtelen, mert ha ő nem szeretné, akkor nekem sem lesz jó. Tehát ha választanom kell heti egy, mindkettőnknek jó, vagy heti 5, számára pocsék szexuális élmény közül, akkor inkább legyen az az 1 jó mindkettőnknek.
Ha te egyáltalán nem kívánod a szexet egy kicsit sem, akkor szerelemből kell csinálnod. Szereted a párod, és ezért tedd meg érte azt, hogy "elviseled" a szexet.
Sokszor olyan dolgokat csinálunk meg a párunkért amiket utálunk, de tudjuk hogy az a dolog neki örömet szerez, és mégis megcsináljuk. Szerelemből.
Pontosan!
Csináld azt és addig, ami még neked is jó, de legalábbis nem taszít. Simogassátok egymást, az bizos jól esik. Kényeztesd kézzel, lábbal (fürdés közben), meg amivel még tudod... és adj neki egy kis tejet is (a baba után, persze), ha szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!