Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm jobban érdekli mint én?
2éve ismerem a jelenlegi barátomat akivel még csak 2 hete vagyunk együtt. Nagyon szeretem, ennyire szerelmes még soha nem voltam.
De pár napja (3-4) elkezdett kérdezösködni a legjobb barátnömröl...és egyre többet kérdez," mikor látom, mikor beszélhetek vele, ugy várom" hasonlokat mond.Nagyon rosszul esik. A barátnömet nem akarom elvesziteni, mert nagyon szeretem, és egy pasi miatt nem szabad véget rjen egy ilyen jo barátság. De mit gondoljak? Mit tegyeK?

Vond kérdőre a srácot, jobb ötletem nincs...
22/f

Amikor újra kérdez felőle, keverj le neki egy pofont, fordulj meg és hagyd ott, ne is hívd, ne is keresd. Ha nem hív fel, nem keres téged akkor jól döntöttél és a méltóságod is megőrizted azzal hogy semmi hiszti vagy semmi "miért teszed ezt velem ha ő tetszik" kérdés nem merült fel. Ha nagyon kérdezősködik a barátnődről lehet csak általad akart közelebb kerülni hozzá. Lehet hogy jól érzed, lehet hogy nem. Nem tudom ennyiből megítélni.
A barátságról meg annyit hogy ha jól érzed ezt a dolgot és esetleg összejönnek akkor hol a barátságod?
A legnagyobb hülyeség amit mondasz hogy egy pasi miatt nem szabad véget érjen egy jó barátság. A senkit nem gátol a barátság mert szerelemben bármit lehet, csak nézz körül a világban. Ne alapozz arra hogy ha a pasid rárepül a barátnődre akkor ő majd ellenáll neki.
Védd a szíved...védd önmagad...tartsd nyitva a szemed. Apró mondatok, mozdulatok, testbeszéd sokmindent elárulnak.Nézd meg milyen a pasid ha a barátnőd is jelen van, és mennyit foglalkoznak egymással, hogyan néznek egymásra....
Vagy egész egyszerüen beszélj a pasiddal hogy ha a barátnőd érdekli azt most mondja meg mert ha a kapcsolatotok további részében is róla kérdez akkor igen rövid lesz akármennyire is szereted őt. És én ez után a helyedben nem beszélnék vele legalább egy napig.
Jakomo 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!