Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy új párkapcsolatra egy 8hónapos gyermek anyukájának?
Figyelt kérdés
úgy érzem hogy gyerekem van,és semmi esélyem talán a gyerek apja tehette a bogarat a fülembe
21/ L
2013. máj. 26. 20:52
2/10 anonim válasza:
esély az van, de személy szerint más gyerekét nem nevelném
3/10 A kérdező kommentje:
én is igy vagyok vele,hogy más gyerekét nem
egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ott van az enyém és másé is :O
2013. máj. 26. 20:55
6/10 anonim válasza:
Van és igen hátrányból indulsz a gyerek miatt. De ha elég csinos vagány és vicces csajszi vagy akkor nem hiszem hogy ez gond lenne egy értelmes pasival. Én ha így belegondolok kb 30 éves koromig nem szeretnék gyereket de én ugye pasi vagyok.
23/F
7/10 anonim válasza:
Vannak, akik a gyerek miatt el fognak zárkózni a kapcsolattól. Közben nagyon sok olyat látni, hogy egy férfi elfogadja más gyerekét. Én ezt kb. 30 éves koromig nem tudtam volna elképzelni, de azóta belefér.
8/10 anonim válasza:
Gyerek nélkül is nehéz, hát még gyerekkel!
9/10 anonim válasza:
Más gyerekét nem nevelnéd, de a Tiéd nevelheti más apa? Igen érdekes gondolkodás...
10/10 anonim válasza:
olyan férfinél lehet esélyed aki csak a csúnya elkeseredett nőknek kell, másnál nem hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!