Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (infó lent)
Figyelt kérdés
Van egy pasi azt hiszem szeretem, de sajnos egy betegség miatt csak évei vannak.
Félek, hogyha még jobban megszeretem nem fogom kibírni az elvesztését.
2013. máj. 26. 16:43
2/5 A kérdező kommentje:
Én 19 ő 23 de most ez tényleg számít?
2013. máj. 26. 16:45
3/5 anonim válasza:
A szertet ellen nem tudsz mit tenni. Így is úgy is fájni fog az elvesztése.
17/L
4/5 anonim válasza:
Neked is, nekünk is csak éveink vannak. Kérdés, hogy mennyi.
Lehet valaki tök egészséges, és holnap elüti egy villamos.
Ne ez legyen a fő szempont. Pláne, ha szereted.
5/5 anonim válasza:
Ha szereted, nem tudsz mit tenni. Próbálhatod elfelejteni és talán egy idő után menni is fog, de amikor majd elveszted, még jobban odaleszel, mert ezt az időt nem töltötted vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!