Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexelni akart velem, később lehet köztünk valami még?
Van egy fiú akiről kiderült hogy azért barátkozik velem mert bejövök neki, de csak szexre kellenék. Egyébként jókat beszélgettünk, mondjuk nem sokat érdeklődött nálam. Azt tudom hogy testileg bejöttem neki mert gondolom ha szexre akart akkor csak tetszem neki. Én belezúgtam, nekem ő nagyon tetszik.
De Később megváltozhat a véleménye hogy komolyabbat akarjon majd? Nem feküdtem le vele mert nem akarok egy éjszakás viszonyt.
"Azt tudom hogy testileg bejöttem neki mert gondolom ha szexre akart akkor csak tetszem neki."
Sok pasinak mind1, csak luk legyen. Ha te meg vagy olyan hülye, hogy odaadd magad neki, akkor hajrá.
Értem, hogy belezúgtál, de elhiheted, hogy soha a büdös életben nem akar majd többet szexnél.
Az ilyennel még csak foglalkozni sem érdekes.
Engem az egyik osztálytársam hajszol már másfél éve, hogy ő milyenen szívesen meghúzna stb. Amikor legutóbb együtt buliztunk berángatott a WC-be.. az volt a szerencsém, hogy voltak ott mások is.
Szóval vigyázz vele. Am. hány éves vagy?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!