Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, hogy ne csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy ne csak a barátjának tenkintsen? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 20 éves fiú, most, nem rég ismerkedtem meg vele,(nagyon tetszik), ő azt mondta, hogy úgy tekint rám, mint egy jó barátra, de nekem ez nem elég, én többet szeretnék, többet érzek, mint egy sima barát. A legnagyobb gond, hogy neki is tetszik valaki, azaz azt mondta, hogy motiválja a csaj, és már érzelmekről is beszélt :( . Mit tehetnék, hogy észrevegye, hogy én többet szeretnék, mint barátság, hogyan tudnám meghódítani? Mi tévő legyek? Eddig 2 barátom volt, de mindkettőt viszonylag könnyen megszereztem,vagyis könnyen összejöttünk, mert nem én csaptam le rájuk, de most tanácstalan vagyok, a segítségetekre van szükségem.

Köszönöm, Zsofka-17

2009. okt. 4. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbálj jobban közeledni hozzá, bevágódni neki viszont ne erőltesd, ha neki tetszik egy másik lány, mert lehet hogy egy idő után már "idegesíteni" fogja, hogy folyton próbálkozol. Sokszor beszélj vele, érdeklődj iránta és találkozzatok minél többet. Egy idő után meg fog szeretni még jobban ha a másik lánnyal mégsem jön össze. Maradj mellette és legyél kitartó. Várj egy kicsit :)

17F

2009. okt. 4. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem érdekelted más formában nem valszínű h eztán is fogod.
2009. okt. 4. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a fiú pont olyan mint én. Célozgat hogy tetszik neki valaki de nem meri kifejezni magát, hogy valójában TE tetszel neki. Ilyenkor még csak szerintem várja a reakciókat hogy mit reagálsz. Szerintem pont rólad beszél, csak félénk. :) Ebből igazi szerelem lesz :)
2009. okt. 8. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a pasik ennyire rafkósak lennének....... ök ennél egyszerübbek, mint hogy teszteljék a kiszemelt nöt. De ha akarod, tedd próbára: mondd meg, hogy neked is tetszik egy fiú (persze csak úgy kamuból), s mnt baráttól kérj tanácsot. Na, meglátod, hogy reagál. Ha örül, hogy végre horogra került neked is valaki..... akkor tényleg csak barátként érdekled. de ha meg lesz epödve... netán elkenödve..... akkor lehet, hogy tényleg igaza van az elöttem szólónak..... HAJRÁ!!!!!!!!
2009. okt. 8. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi férfiak úgy működünk, hogy először ki kell kapcsolni kicsit a gátlásokat, aztán kész. Ezért azt javaslom, hogy valami mondvacsinált okkal menj el vele pl. sörözni, majd 1-2 sör után alakítsd úgy, hogy négyszemközt maradhassatok, és akkor a tettek mezejére kell lépni :mondd meg neki, hogy azt akarod, ott, azonnal dugjon meg (ha gumi is lesz nálad, te vagy a csúcs, mert az egy férfinél csak akkor nincs, mikor kellene). Minden férfi álma az, hogy a nő letámadja, amit viszont nem bírunk, az a tingilingi romantikázás.
2009. okt. 8. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elöttem szólónak igaza van. Én csaj vagyok, s az én esetemben is volt egy srác, aki tetszett.... de persze "csak" barátok voltunk. Ö is jött a dumával, hogy barátnöje van (persze volt is, de csak dugásra használta). Azt hittem, majd megveszek.... mígnem egy nap kettesben maradtunk... Akkor már nem emlékszem miért, de úgy felizott a levegö: de persze ö nem mert kezdeményezni. Na, erre én öt úgy letámadtam, hogy azóta is együtt vagyunk. Mai napig meleg szeretettel emlékszik vissza arra a pillanatra: söt... kimondottan szeret ezen elnosztalgiázni. Állítólag nagyon inspiráló volt... Szóval nem kell itt a szüzies csaj szerepét játszani: hidd el, megkönnyíted a pasik dolgát néha, ha Te kezdeményezel!!!!!!!!!
2009. okt. 9. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!