Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny a barátom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap mondta el, hogy mindig küld rám valakit, aki figyel, hogy hová megyek, és ő is szokott utánam járni, csak más autóval. Nekem ez sok....ti mit tennétek?
Egy hónapos kapcsolat!!!
L
2013. máj. 24. 21:17
1/7 anonim válasza:
Ha neked ez sok, akkor sok. tedd ki.
bár lehet akkor megölet..kitudja...
Nyilván ha valakiből nekem már sok, akkor nem folytatom vele ez is IQ...
2/7 anonim válasza:
Ez azért kicsit durva, szerintem szakíts vele jobban jársz.:D
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, így vagyok vele én is, de előbb megpróbálom vele megbeszélni.... Csak fura ez az egész, egy hónapja vagyunk együtt...az még semmi idő, de már ezt csinálja, mi lesz akkor később?
2013. máj. 24. 21:22
4/7 anonim válasza:
A kis f*sszopó! A féltékenység kárhozatra ítél majd! De nem baj ilyen a világ! Wigárdium levijóószá! És már annyi el is múlik a féltékenység!
Érzed hogy elmúlt?
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez jó volt. :D Bárcsak ilyen egyszerű lenne.... :)
2013. máj. 24. 21:24
7/7 anonim válasza:
Hagyd ott! Rengeteg bajtól megóvod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!