Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (2fiú között őrlődöm)
Figyelt kérdés
Pár éve együtt voltam egy fiúval, elég csúnyán lett vége a kapcsolatunknak. Túl tettem magam rajta, elfelejtettem és új kapcsolatot kezdtem egy új fiúval. Nem rég újra felbukkant az ex és azóta nem bírom kiverni a fejemből, találkozgatunk, csókolózunk. Igazából én sem tudom, hogy mit érzek/gondolok/csináljak. Lépjek ki a kapcsolatomból és kezdjem újra az exemmel?2013. máj. 24. 20:26
1/6 anonim válasza:
Csapasd magad party-ba. Úgyis rengeteg lány álma ez.
2/6 anonim válasza:
Mi a fene folyik itt ma?Te már legalább az ötödik r*banc vagy itt a mai nap folyamán
3/6 anonim válasza:
Együtt vagy szerencsétlennel, de közbe az exed csókolgatod? Gratulálok :)
4/6 anonim válasza:
"Mi a fene folyik itt ma?Te már legalább az ötödik r*banc vagy itt a mai nap folyamán"
Sok a ribanc.
5/6 anonim válasza:
Az újabbal szakíts mindenképpen, jobbat érdemel nálad. Az ex megérdemel téged, kíváncsi vagyok, mit fog nézni, amikor az újabb, aki akkor már régebbi lesz (tehát a mostani) ugyanezt csinálja majd veled a háta mögött :)
6/6 anonim válasza:
De ennyi? :D
Van amikor napokig nem látok r*bit a kérdezők között ma meg láttam legalább 5-öt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!