Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők érzései szinte állandóak, a férfiaké pedig "változékonyabb"?
Jézusom ezt a baromira nagy általánosítást!
Nektek állandó?? Mikor hol?? Ez vicc :)
Ezt csak személyenként lehetne elvitatni, így általánosságban nem állja meg a helyét.
Magamat ismerve férfiként azt mondom, nem találtam még olyan nőt, aki stabilabb nálam érzelmileg.
6! ez abból adódik nem találkoztál mindenkivel
amúgy ez a kérdés nem állja meg a helyét, mert általánosítás
ez minden kapcsolatban más, sőt személyekre lebontva és időszakokra is, így ezt nem lehet kijelenteni N
Hát ezt igazából apum mondta tegnap :)
Hát itt a környezetünkben vagy hogy mondjam mifelénk ilyen tulajdonságúak az emberek lehet hülyén hangzik de ez így van :D Am Siófok azon belül kiliti ha kérdezné valaki :D am legalábbis én nekem legtöbbször állandóak az érzelmeim,és apum meg úgy vette magán észre hogy így férfiként sokszor változnak az érzései egy nő iránt pl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!