Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudom mi lenne a legjobb.
Figyelt kérdés
Igazából még nem szakítottunk, de nagyon közel állunk hozzá. Még csak időt kértem. Nem tudom hogyan tovább. Nagyon fáj arra gondolni, hogy nélküle kellene lennem, ugyanakkor nagyon szeretnék másokat is megismerni. Nagyon rossz így. Ti mit tennétek?2009. okt. 4. 15:45
1/5 anonim 

válasza:

Már elhatározásra jutottál. Meg kell tenned akár mennyire is fáj. Később jobb lesz.
2/5 anonim 

válasza:

Gondolom fiatal vagy. Nem érzem a rajongó szerelmet a szavaidból. Ha már felmerült a szakítás, és tényleg nem is valami jó a kapcsolat, akkor lépj tovább. Minden jót!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igen, még fiatal vagyok, nincs sok tapasztalatom, ezért is kérdeztem.
Csak nagyon nehéz. :S
2009. okt. 4. 16:14
4/5 anonim 

válasza:

Kérdezd meg, hogy ő mit gondol a dologról. Meséld el neki a te problémáidat.
Tudok valamit, ami komoly megoldás lenne? Ha nem... búcsúzni kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tényleg meg kellene tenni. Csak ne félnék ennyire...
Köszönöm a választ!
2009. okt. 4. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!