Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy olyan lánnyal, aki minden hétvégén részeg?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 17:13
12/21 anonim válasza:
ha fizetné a piámat, akkor én is részeg lennék minden hétvégén :D
13/21 anonim válasza:
Természetesen, hogy járnék vele. Ez alapkövetelmény 2013-ban, hogy minden hétvégén részegnek kell lenni.
14/21 anonim válasza:
Nálam kizáró ok a lányoknál, ha valaki nem csak ünnepeken vagy alkalmanként iszik, hanem rendszeresen. Ha még le is részegedik hozzá, akkor még inkább taszít...
20F
15/21 anonim válasza:
Ezek szerint én beteg vagyok... Én igenis járnék. Miért ne? Ha egy fiú lehet részeg akkor egy lány miért nem? Csak mert ő lány? Ez értelmetlen. Nekem ezzel a részegeskedéssel semmi bajom nincs. Aztán kövezzetek meg...
16/21 anonim válasza:
"Ha egy fiú lehet részeg akkor egy lány miért nem? Csak mert ő lány? Ez értelmetlen. "
Nem értelmetlen az, hím létemre én sem iszom magam a sárgaföldig szinte soha, nem az, hogy minden hétvégén.
17/21 anonim válasza:
De akkor is jobban tolerálja a társadalom azt, mikor a férfi részeg és nem a nő.
18/21 anonim válasza:
"De akkor is jobban tolerálja a társadalom azt, mikor a férfi részeg és nem a nő."
Ennek nem tudom az okát, de annyi biztos igen "cifrán" néz ki egy totálkáros csaj....
20/21 anonim válasza:
Nem. De ez ugy fair ha a fiukra is rafogjuk. Szerintem az gaz ha minden heten satu reszeg vagy meg ha fiu is vagy. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!