Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel izgassam majd lombozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel izgassam majd lombozzam le a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Fél évig játszotta az agyát, nem adta oda magát.Folyamatosan felizgatott majd a pofámba röhögött és közölte hogy még minimum egy évet vagy röhöhejesen sok időket várnom kell még rá.Rengeteg düh halmozódott fel bennem ezalatt és már akkor megfogadtam hogy ha elérem amit akarok akkor bizony törleszteni fogok.Múlthéten nagy nehezen odaadta magát,ennek örömére tegnap elvittem a kedvenc boltjába,ahol kedvére válogathatott.Amikor más felpróbált mindent amit tetszett neki a kezében tartotta már a pénztárnál álltunk,amikor jött a nagy kérdés."Jaj de szeretlek, ezt tényleg mind megveszed nekem ?" Mire én "dehogyis veszem, a kapcsolatunk még korai stádiumban van,nem állok készen egy ekkora dologra,hogy ennyit áldozzak rád." Látnátok kellett volna az arcát :D

Várom a tippeket srácok!

2013. máj. 24. 12:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez egy régi vicc, édes.
2013. máj. 24. 12:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Jaj, de szakállas!

Mondjuk a kategória látogatóinak átlagéletkoráról sokat elmond, hogy nem ismerik a viccet :D

2013. máj. 24. 13:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Bocs, de a sztorid fake, ez egy nagyon régi vicc. Te max. szeretnél ennyire tökös lenni, csak hát nem vagy.
2013. máj. 24. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Pont tegnap olvastam ezt a viccet:

[link]

2013. máj. 24. 13:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint amikor a srác chippendale show-t ejt, majd amikor a hófehér alsónacihoz ér, van rajta egy hatalmas barna csík a fenekénél...

Na AZ aztán le fogja lombozni, majd írd meg, hogy sikerült? :D :D :D

2013. máj. 24. 14:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Őszintén.. ha ti az ágyba kerültök ott rohadt nagy dugás lesz :D
2013. máj. 24. 15:49
 17/20 anonim ***** válasza:

1. A kérdés fake. Ha nem lenne az, az lenne a válaszom, hogy a kérdező pont annyira szánalmas, mint a barátnője.

2. "Így járnak azok a lányok, akik úgy bánnak egy normális pasival, hogy pszichológushoz kellett fordulnia. "

Te meg nem vagy "normális pasi", és épeszű ember nem sajnál meg.

Én konkrétan úgy bánnék egy ilyen fazonnal, hogy a pszichológus is kevés lenne oda. :)

2013. máj. 24. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:

utolsó :D

már látszik rajtad, hogy te vakon előítéletesedsz :D

Egy a lényeg, amit terveztem, az sikerülni fog.

Nem te hagytál ki az életedből 8 évet, nem te dobtad el a szüleidet és a barátaidat egy lány miatt hanem én.

Hülye voltam, ezt nem viaskodom, de már nem vagyok az :D

Ha nem is leszek soha olyan mint régen, de most piszkosul jól érzem magam a bőrömben. Úgy tudok félrekefélni, hogy az örömet okoz, mivel tudom, hogy másnak fájdalmat.

Ha az a szuka bebírt bújni más ágyába, csak mert a barátnői kérték, te se tennél mást :D

2013. máj. 24. 17:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Képzeld, velem ennél rosszabb dolgokat is csináltak, mégsem lettem ilyen. Szerintem benned egy fikarcnyi érték sem volt soha, ha képes vagy ilyen gusztustalanul viselkedni. Mint valami dacos kiskölyök... Szóra sem érdemes.

Sok sikert saját magad további átb@szásához, és sok boldogságot! :)

2013. máj. 24. 17:32
 20/20 anonim ***** válasza:
És még veled van?
2013. máj. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!