Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alice025 kérdése:
Mi a véleményetek arról, ha egy harmincas évei elején járó nő egy nálánál sokkal idősebb, kb.50 vagy 60 éves férfival szeretne "járni"?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 21:56
21/27 A kérdező kommentje:
Én csak 26 vagyok még, meg, egyelőre "meg sem közelítem a harmincat" (viccelek! xd). :)Jelenleg egyedülállóként élek, nem magam miatt kérdeztem. :) Sokatok válaszával egyet is értek, és elégedett vagyok, hogy ennyi embert érdekel a téma. :)
2013. máj. 24. 08:20
22/27 A kérdező kommentje:
reggel kicsit nehezen megy az írás xd
2013. máj. 24. 08:21
24/27 anonim válasza:
El ne hidd... láttam már 30-as majd milliót kereső sztármenedzsercsajt, ahogy felkarolta a szinte hajléktalan 50-es "bácsikát", annyira beleszeretett. :P
25/27 anonim válasza:
Mondjuk ha együtt megjelentek, róluk is azt hitték, hogy a fickó a pénzes. :D
26/27 anonim válasza:
14-vagyok.Nálunk is mindenki.Pedig ez akkora marhaság nem tudom honnan veszik,hogy az ötvenes pasiknak a bőrük alatt is pénz van...Inkább az az általános,ha független,hogy már túl van egy-két válláson a fizuja fele megy a gyereketrás(ok)ra,albérletben lakik és kész anyagi csőd az egész ürge.
Amúgy magunkon kívül még 2 nagy korkülönbséges kapcsolat van az ismeretségi körömben és sehol nem pénzes a pasas...
27/27 anonim válasza:
Ezek szokásos tévhitek... általánosságban valószínűleg valóban a pénzzel kompenzálják a korukat a férfiak, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy minden esetben így van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!