Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy békén? Miért kell a szívemet fájdítania enniy idő után is?
3 éve sms-eztem egy sráccal,akkor még túlságosan fiatal voltam,nagyon beleszerettem, és talán még mindig érzek valamit iránta, de ez már nem az a húú de szerelem!
Most van egy hónapja barátom akit nagyon szeretek, imádom és ő is engem!A másik srácnak van egy szórakozóhelye oda szoktunk járni!És ha kicsit többet iszik akkor mindig mondja hogy mennyire tetszem neki,tegnap azt mondta hogy ha én lennék a barátnője akkor soha inna(alkoholt),de közben neki is van egy barátnője!Tudom hogy én sem vagyok közömbös a számára, és ő sem nekem!Össze vagyok zavarodva, nagyon szeretem a barátomat, de valahogy ő is nagyon nagyon közel áll a szívemhez!!!
Ő és a barátom jó haverok és tűz és víz, a barátom kedves,megértő, romantikus, ő meg ez a tipikus rosszfiú!!!
Felejtsem el minél hamarabb?

Minden nő a rosszpasikra bukik, ez a vonzó bennük. Csak tudod az én tapasztalataim alapján, mikor pl énis asszem pont 17 évesen két pasiközt kellett hogy válasszak persze, hogy a rossz fiút választottam. meg is szívtam, v6 évig voltunk ugyan együtt, voltak boldog időszakaink, de átvert, megalázott, én meg mentem utána mert fiatal voltam tapasztalatlan és hülye. És nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna a másik srácra, akinek azóta két gyereke van, jó egy váláson túl van, de mindig rendesen melózott,nyugis típus, és most boldog házasságban él. De már nem bánom a döntésemet, hiába is bánnám, ebből is tapasztaltam, de talán másképp állnék dolgokhoz, optimistább lennék kapcsolatok terén, ha első kapcsim egy normális nyugis sráccal lett volna, utána sem választottam volna szerintem bele, előző barátomba, aki egy álladó bulizós, kilengős nagypofájú srác volt. Ennek én vetettem véget, minek után lelkileg a poklok poklát jártam meg vele, ahányszor ő lelkileg engem a földhöz vágott.
Most van 2 éve egy nyugis, nem rosszfiú barátom. lehet így kellet volna kezdenem.....
Javaslom neked is, hogy kétszer gondolod meg mit választasz, a nyugisat, a megbízhatót, mint a nagy dumás rossz fiút aki majd nyakra-f@szra csajozni fog, bulizni és ugyanúgy inni,aki majd akkor is rosszfiú lesz, mikor te már azt szeretnéd, hogy inkább jó fiú legyen, de ugye kutyából nem lesz szalonna nem fogod tudni megváltoztatni, és nem is várhatod majd el tőle, mert így szerettél bele. De ezek nem megbízható típusok. hidd el.. én ezen már átmentem.
27/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!