Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 14 éves lány vagyok pasim 21 éves! 7 év sok köztünk?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 16:42
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszodat kedves 9-dik válaszoló! És igen várok még vele!!
2013. máj. 23. 16:50
12/21 anonim válasza:
Ja , és ha pár hét múlva rinyálnál, hogy otthagyott a pasid, akkor olvasd végig ezt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
13/21 anonim válasza:
Nagyon sok.Én 22 vagyok de én még a 17 éveseket is túl fiatalnak tartom.
14/21 anonim válasza:
Ebben a korban a 7 év rengeteg...
15/21 anonim válasza:
így, hogy 14 éves vagy, így sok. gondolom apád, anyád teljes szívből örülnek neki...
16/21 anonim válasza:
jelenleg sok,
Te még elég fiatal vagy, később nem sok N
17/21 anonim válasza:
Sok. Én mint fiúként írom neked, hogy sok. Jártam én is egyszer egy 15 éves kis csajjal. Eleinte jól működött a dolog, de pár hét múlva már kijött a korkülönbség. Gondolok itt arra, hogy nem mehetett be 18+ szórakozóhelyekre, meg a felfogása is más volt, szülei parancsoltak neki (nem tudott éjszaka sokáig kint maradni)...stb . Ne kezdjél nálad 7 évvel idősebbel.
18/21 anonim válasza:
látok rá példát sajnos, hogy 15 éves lányka 27 éves férfival(!)jár. nem tartom jó döntésnek, a te korodban pláne nem. Gondolj bele, hogy ő már másfélszer annyit élt, mint te! ez engem elborzasztana. De ha szeret, és nem használ ki, és viszont, legyetek boldogok. sok sikert! :)
19/21 SevN válasza:
Kedves Kérdező!
Komoly kapcsolathoz sok, laza kapcsolathoz nem sok, de akkor úgy is állj hozzá, kötetlenül!
Üdv,
SevN
20/21 anonim válasza:
Ez tök normális! Az irigyeket le kell szarni. Igaz azért 14 évessel én nem kezdenék ki, mert komoly kapcsolatra fiatal vagy mivel ebben a korbban csak lázadsz. Nem egy életig tartó szerelem lenne, de nincs semmi baj a te korkülönbségben. Legyen nagy szerelem és ne hallgass irigy emberekre akik soknak mondják! Sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!