Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok olyan fiúval akinek hiányzik valamelyik testrésze? Vagy nem tud járni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 15:59
1 2
 11/12 Derpette ***** válasza:

Xenophilius Humor Herold utódja :))))

Jóval nehezebb dolgod van, mint egyes társaidnak, de nézz csak szét a kérdések között...nagy az orrom, kopaszodom, kuszák a fogaim, túl sovány/kövér vagyok, dadogok...nagyon sok társadalom által épnek mondott, szerencsétlen fiú van. Végül csak találnak valakit maguknak, szerintem te is fogsz.

2013. máj. 23. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Tudom, ez teljesen más, de tavaly a volt barátom került tolószékbe 2 hónapra, és egyszer nem fordult meg a fejemben, hogy szakítanék vele... Eltologattam, és segítettem, ahol csak tudtam, volt, hogy egész nap otthon voltam vele, és főztem neki, meg minden... Szerintem nem sok 16 éves tesz ilyet... Nnna mindegy... eljártam vele sétálni, utána futni, és később rendbe jött. A szakításunknak ehhez semmi köze nem volt.

Szóval ha szeretem, ez nem akadály, ha meg nem, akkor az nem a lába miatt lenne.

2013. máj. 23. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!