Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Majd 30 felett kénytelen lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majd 30 felett kénytelen lesz sok nő olyan férfival összejönni, aki nem fog neki tetszeni vagy különben szerető lesz vagy élete végégig egyedül fog maradni?

Figyelt kérdés
Szerintem rengeteg olyan férfi van, aki egy nőnek se kell (bunkó, csúnya, alacsony, szemét, határozatlan, tutyi mutyi stb) Na most így statisztikailag is szerintem egy férfira aki megfelel a nőknek olyan 2-3 nő jut. Így biztos hogy vagy szeretői státuszba kényszerül majd sok nő vagy örökké várhatják azt a pasit, aki már rég elkelt.
2013. máj. 23. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, nekem elég alacsonynak lenni és máris elkerülnek a lányok, pedig még csak 23 vagyok, de tényleg sosem kellettem még egy lánynak sem. Úgy látszik a csajoknál a külsőa legfontosabb, utána jön a pénz, fiatalon. Gondolom azért majd nyanyakorukban már beérik a pénzes csúnya hapsikkal is, csak akkor már nekem sem fog kelleni egy mami korú ronda nő, amikor kaphatok fiatal csajokat is a pénzemért. :DD
2013. máj. 23. 15:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Mire alapozzátok már megint a statisztikátokat?Le merem fogadni,hogy a hasatokra ütöttetek.
2013. máj. 23. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!