Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 500 Ft a pénztárcámban. Ajándék vagy ebéd legyen belőle?
Ma van a kedvesem szülinapja, de sajnos nem tudom eldönteni hogy ebédet főzzek belőle, mert éhes lesz amikor hazaér. Vagy neki vegyek valamit (lehet az is sovány ajándék lenne). Mit csináljak? Itt olvasgatom az olcsó recepteket, és majd kiesik a szemem mert már én is kajós vagyok, de döntésképtelen. Esetleg kilehet belőle hozni valami ünnepi kaját?
25/L
"15-ös nem egy gyökér nyomorék, dehogy"
Miért, szerinted normális, hogy 2 büfés szendvics árából akar vacsorát főzni meg ajándékot venni? Kb. egy munkanélküli élhet így.
Medvehagyma helyett használj vöröshagymát, ha a tojás nem elég öntsd fel egy kis tejjel, a tetejére meg piros paprikával vagy borssal hints szívecskét:D Én tuti értékelném az 500 Ft-ból pedig vegyél virágot:D
Kifizettem minden számlát, és ennyi maradt. Előfordulhat bárkivel hogy megszorul, pedig én is keresek. Sőt.. biztos van akinek ennyi sem marad a tárcájában hónap végére.
Örülj neki akkor, hogy te még nem kerültél ilyen helyzetbe te hólyag.
A többieknek pedig utólag is köszönöm a segítséget, jó ötleteket! :)
Elénekeltem neki a közös dalunkat amikor megérkezett, kicsit táncoltunk majd az asztalhoz vezettem megvacsorázni. Nagyon meghatódott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!