Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberke kérdése:

Mi is az a szerelem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egy nagy rakás sz*r!!!!!!! Gyűlölöm!

Legalábbis a tapasztalataim szerint az!

2009. okt. 4. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát a tapasztalataim szerint elég összetett dolog, bár még nem sokat tapasztaltam.Boldogító egyben fájó érzés, ha nem viszonozzák akkor szenvedsz és úgyérzed összeomlasz, viszont ha viszonozva van akkor semmi gond ameddig tart ez az állapot.
2009. okt. 4. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
sötét verem. Már abból a szempontból is, hogy nem tudni mi sül ki belőle...:)
2009. okt. 4. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok: abból a szempontból is "sötét"..
2009. okt. 4. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
A szerelem eléri azt, hogy ne gondolkodj ésszerűen. Ha nem vagy észnél, tök hülyét csinál belőled, és te még ehhez jó képet is fogsz vágni :)
2009. okt. 4. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Vonzalom + lélekből eredő szeretet szerintem.
2009. okt. 4. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Van egy barátom aki állítja, hogy nincs szerelem. Ő is azt mondja amit itt az egyik válaszoló...

szeretet(akármennyire erős, szivből jövő)+szexuális vonzalom.

Szerintem ez egyáltalán nem igaz, van egy barátom (együtt jártunk régebben) mindennél jobban szeretem megbízok benne és azt is tudom, hogyha akár csak egy napot töltenénk együtt az heves csókolózásba torkollna akár még az ágyba is. tehát a vonzalom is megvan.

és ott a barátom aki iránt teljesen másképp érzek, a vonzalmat ugye nem kell magyarázni, de a szeretet és a bizalom mellett ott van még valami, valami megmagyarázhatatlan, még most fél év után is melegem lesz és fizikailag is rosszul leszek (persze nem a szó szóros értelmében)

szerintem ezt csak az érti, akinek már volt olyan kapcsolata, amikor szerette a másikat és olyan is amikor szerelmes volt belé.

2009. okt. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!