Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elítélendő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha egy férfi több nővel él együtt, ha el tudja tartani őket?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 09:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Inkább az, hogy mit tudok nyújtani. Nagy különbség.
2013. máj. 23. 10:05
 12/29 anonim ***** válasza:

"Inkább az, hogy mit tudok nyújtani. Nagy különbség."

Hiába fogalmazgatod át a mondandódat, attól még nem változik meg. Erre a hozzáállásra amúgy én még egy magányos életet sem alapoznék, nem hogy egy poligám kapcsolatot. Túlságosan meg akarsz felelni mindenkinek.

2013. máj. 23. 10:07
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem, te hiába kötöd az ebet a karóhoz. Nyomathatod a hülyeséged, akkor sem ez a dolog a lényege.
2013. máj. 23. 10:08
 14/29 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy a több nővel együttélés kizárólag a szexuális étvágyról szól, semmiképpen nem a boldog és meghitt családról, intimitásról.

Én nem ítélek el senkit, mert van, akinek ez jó. Az már viszont kétséges számomra, hogy a nők is boldogok-e a helyzettől, vagy csak azt mutatják, hogy azok?

2013. máj. 23. 10:15
 15/29 anonim ***** válasza:

"Nem, te hiába kötöd az ebet a karóhoz. Nyomathatod a hülyeséged, akkor sem ez a dolog a lényege."

Akkor mi a lényege? Az, hogy te mekkora istenkirály, önzetlen, valódi férfi vagy? Hogy erkölcsileg felsőbbrendű vagy azért, mert másképp élsz mint mások?

2013. máj. 23. 10:20
 16/29 A kérdező kommentje:
Akinek nem megy a dolog megértése, annak nem kötelező kommentálnia:)
2013. máj. 23. 10:22
 17/29 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy nem értik meg?
2013. máj. 23. 10:23
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek nem megy a dolog megértése, annak nem kötelező kommentálnia:)"

Aki elmond valamit, majd amikor elmondjuk, hogy az rossz, akkor elmond valami mást, ami kicsit hasonlít az előzőhöz, majd megint elmondjuk, hogy ez rossz, erre elmondja hogy mi vagyunk a hülyék szerintem ne érezze magát erkölcsileg felsőbbrendűnek. Képtelenség egyébként megérteni a "dolgot", mert ezek csak a te fejedben zajlanak, számunkra nem egyértelmű, mivel nem írod le. Innen csak az látszik, hogy leírsz címszavakban alapgondolatokat, amiknek csak halvány közük van egymáshoz. Ha az akarod, hogy érthető legyen: akkor írd le a motivációd, a megoldásod, és a főbb ellenvetések cáfolatát.

2013. máj. 23. 10:27
 19/29 anonim ***** válasza:
Más részről nem komolyan vehető, amikor nem a megoldásod akarod a problémához igazítani, hanem a problémát a megoldáshoz. Hiába van neked nagyon jó megoldásod, ha éppen nem létezik a probléma, amire megoldást kínál.
2013. máj. 23. 10:29
 20/29 anonim ***** válasza:
:) hát ez jó, muris. Nekem tetszik a felvetés. És legyen az ellenkezője is: egy nő, több férfivel egy háztartásban. Az is aranyos:)
2013. máj. 23. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!