Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, ha egy férfi több nővel él együtt, ha el tudja tartani őket?
"Inkább az, hogy mit tudok nyújtani. Nagy különbség."
Hiába fogalmazgatod át a mondandódat, attól még nem változik meg. Erre a hozzáállásra amúgy én még egy magányos életet sem alapoznék, nem hogy egy poligám kapcsolatot. Túlságosan meg akarsz felelni mindenkinek.
Az én véleményem az, hogy a több nővel együttélés kizárólag a szexuális étvágyról szól, semmiképpen nem a boldog és meghitt családról, intimitásról.
Én nem ítélek el senkit, mert van, akinek ez jó. Az már viszont kétséges számomra, hogy a nők is boldogok-e a helyzettől, vagy csak azt mutatják, hogy azok?
"Nem, te hiába kötöd az ebet a karóhoz. Nyomathatod a hülyeséged, akkor sem ez a dolog a lényege."
Akkor mi a lényege? Az, hogy te mekkora istenkirály, önzetlen, valódi férfi vagy? Hogy erkölcsileg felsőbbrendű vagy azért, mert másképp élsz mint mások?
"Akinek nem megy a dolog megértése, annak nem kötelező kommentálnia:)"
Aki elmond valamit, majd amikor elmondjuk, hogy az rossz, akkor elmond valami mást, ami kicsit hasonlít az előzőhöz, majd megint elmondjuk, hogy ez rossz, erre elmondja hogy mi vagyunk a hülyék szerintem ne érezze magát erkölcsileg felsőbbrendűnek. Képtelenség egyébként megérteni a "dolgot", mert ezek csak a te fejedben zajlanak, számunkra nem egyértelmű, mivel nem írod le. Innen csak az látszik, hogy leírsz címszavakban alapgondolatokat, amiknek csak halvány közük van egymáshoz. Ha az akarod, hogy érthető legyen: akkor írd le a motivációd, a megoldásod, és a főbb ellenvetések cáfolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!