Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon sok a 9 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok a 9 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

15/L 24/f, És ti, hogy fogadnátok a hírt mint szülő?

Meg eggyáltalán, hogy mondjam meg otthon?

2009. okt. 4. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem sok, ahogy vesszük. Mások is túlélték már...Egy érett fiú, ha csak ennyi a gond vele, szerintem a szülők is elfogadják. De te lehetnél 1-2 évvel idősebb, ha érted mire gondolok...
2009. okt. 4. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Köztem és párom között szintén 9 év van én 17/L ő 26/F

Kicsit paráztam is h mit fognak szólni a szüleim de jól reagáltak mert azt mondták h nem érdekli őket ez a 9 év csak legyek végre boldog, ehhez nem árt tudni h volt pár sikertelen kapcsolatom... :( de most minden szép és jó

Azt hogy hogy fognak reagálni nem tudhatom mert nem ismerem a szüleidet h pl mennyire rugalmasak,milyen a felfogásuk...és azt sem tudom h mennyire komoly a kapcsolatod pároddal( gondolok itt a szexuális életetekre). attól is függhet h van-e tesód vagy egyke gyerek vagy. Én egyke tehát még jobban is féltenek mint másokat, de lassan töltöm a 18at így hozzá kellett szokniuk h hamarosan én fogom hozni a legtöbb döntést.

Ha modern felfogásúak a szüleid sztem nyugodtan elmondhatod nekik, meg mutasd be barátodat h lássák h megbízhatnak benne stb...viszont ha úgy érzed h nagyon kiakadnának és esetleg megpróbálnak eltiltani tőle csak a korkül miatt legfeljebb tagadj le 1-2 évet(nálam is előfordult már ilyen és még a mai napig nem tudnak róla)

Bocsi h ilyen hosszúra sikerült!

Üdv:Kishercegnő

2009. okt. 4. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem elsősorban a csajon múlik hogy mennyire érettebb a koránál, a pasin meg hogy mennyire türelmes vele. Én is hasonló korú pasi vagyok és szívesen kezdenék 16 éves lányokkal mert vannak nagyon értelmes és szépek is köztük csak javarészt zavarja őket, pedig nekem lenne hozzá türelmem :(
2009. okt. 4. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet, egy 24 éves férfinak szexuális vágyai vannak, amit majd rajtad próbál kiélni (esetleg már meg is történt?). Márpedig egy 15 évesnek még nemnagyon kellene szexuális életet élnie. Szerintem. De én már túlságosan maradi vagyok, szóval szavazzatok csak le...
2009. okt. 4. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:

ha 20 + 29 évesnél nem gáz egyáltalán.

15+24 évesnél nagyon gáz. Apád lennék kezét lábát törném a kölyöknek, kis pedofil mocsok.

Keresgélj csak a 15-18 éves korosztályba magadnak párt.

2009. okt. 4. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
apád lennék jól fogadnám nem szenvedne sokat:D
2009. okt. 4. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem nem történt semmi, és nem is lesz, csak nagyon összehaverkodtunk és a srácba volt egy pici pia, de nem engedtem volna neki semmi olyat (nem is akart),csak udvarolt.
2009. okt. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!