Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a 9 év korkülönbség?
15/L 24/f, És ti, hogy fogadnátok a hírt mint szülő?
Meg eggyáltalán, hogy mondjam meg otthon?

Köztem és párom között szintén 9 év van én 17/L ő 26/F
Kicsit paráztam is h mit fognak szólni a szüleim de jól reagáltak mert azt mondták h nem érdekli őket ez a 9 év csak legyek végre boldog, ehhez nem árt tudni h volt pár sikertelen kapcsolatom... :( de most minden szép és jó
Azt hogy hogy fognak reagálni nem tudhatom mert nem ismerem a szüleidet h pl mennyire rugalmasak,milyen a felfogásuk...és azt sem tudom h mennyire komoly a kapcsolatod pároddal( gondolok itt a szexuális életetekre). attól is függhet h van-e tesód vagy egyke gyerek vagy. Én egyke tehát még jobban is féltenek mint másokat, de lassan töltöm a 18at így hozzá kellett szokniuk h hamarosan én fogom hozni a legtöbb döntést.
Ha modern felfogásúak a szüleid sztem nyugodtan elmondhatod nekik, meg mutasd be barátodat h lássák h megbízhatnak benne stb...viszont ha úgy érzed h nagyon kiakadnának és esetleg megpróbálnak eltiltani tőle csak a korkül miatt legfeljebb tagadj le 1-2 évet(nálam is előfordult már ilyen és még a mai napig nem tudnak róla)
Bocsi h ilyen hosszúra sikerült!
Üdv:Kishercegnő

ha 20 + 29 évesnél nem gáz egyáltalán.
15+24 évesnél nagyon gáz. Apád lennék kezét lábát törném a kölyöknek, kis pedofil mocsok.
Keresgélj csak a 15-18 éves korosztályba magadnak párt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!