Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexet akarnak tőlem a férfiak? Mit csinálok rosszul?
Megismernélek! Akkor könnyebben tudnék véleményt mondani.
F.
Teljes mértékben megértelek, hogy ez így neked most nagyon nehéz, mert bár nem akartad, de úgy látszik mégis elkönyveltek r.bancnak (a k.rvákért fizetünk :P ).
Szereted a szexet? Oké! Szeretheted úgy is, hogy nem rögtön az első 1-2 találkozó után fekszel le egy pasival! Szereted a kicsit kihívó, csinos ruhákat? Ez is oké, egy nő mégiscsak a külsejével hódít először. Nem mondom, hogy vegyél fel szolidabb, már-már unalmas, titkárnős hatású ruhákat, mert (egy két kivételtől eltekintve) valószínűleg az ellenkező hatást váltod majd ki, szóval nem nagyon fognak észrevenni. Bááár... lehet hogy most épp ez kéne egy darabig. Így talán ha közeledik feléd egy pasi, az valószínűleg nem csak a külsőd és a könnyű szex miatt fogja tenni.
Egyébként lehet, hogy szánalmas a következő próbálkozás, de lenne kedved ismerkedni, ha bp-i vagy? Nekem pont a fordítottja áll fenn, valamiért nem vagyok túl népszerű társkeresés és ezáltal a nők terén, pedig a külsőm is max átlagos, de semmiképp nem ronda, és ha kicsit közelebbről is megismernének (ami a kezdeti elutasítások miatt lehetetlen), talán megláthatnának bennem valamit, ami miatt esetleg érdemesnek látszanék egy későbbi kapcsolatra.
Szóval ha esetleg van kedved, itt megtalálsz.
Ja és remélem valamit segítettem a fentebbi résszel!
29 F
Most én felsorolhatom a belső értékeimet, de ez szerintem elég semmitmondó lenne anélkül, hogy ismernétek a rossz tulajdonságaimat, kisugárzásomat stb. tehát az egész embert.
Utolsó: köszi az ajánlatot, de külföldön élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!