Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak szexet akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szexet akarnak tőlem a férfiak? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Szeretek csinosan öltözködni, de nem vagyok k*rvás, sőt, kicsit visszahúzódó, csendes lány vagyok. Ennek ellenére a pasik elég nagy százalékban csak a szexet akarják tőlem. Nem mindenki, de a nagyrésze. Én nagyon szeretem a szexet, ezért nagyon nehéz nemet mondanom, nem is mindig teszem, de azért arra figyelek hogy a jó hírem megmaradjon, ne legyek a környezetemben k*rvának elkönyvelve. De már szeretnék komoly kapcsolatot, de sajnos nehezen találok olyat, aki nem szexre hajt. És az a borzasztó, hogy gyakran ezek a fiúk két hét múlva megjelennek egy barátnővel az oldalukon, miután velem nem akartak hosszú távon semmit. Úgy érzem, valahogy rossz üzenetet küldök tudat alatt a férfiaknak.MI lehet a baj, mit csinálok.rosszul?
2013. máj. 23. 05:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Általában azoktól a nőktől akarok csak szexet akiknek a belső értékei számomra egyenlők a NULLÁVAL.
2013. máj. 23. 08:17
 12/20 anonim ***** válasza:

Megismernélek! Akkor könnyebben tudnék véleményt mondani.

F.

2013. máj. 23. 10:08
 13/20 anonim ***** válasza:
a nyomulósabbak az esetek 90 százalékában csak a lukra hajtanak. Dicsérgetik, hogy milyen csinos meg szép vagy, jók bizonyos testrészeid, stb. Aztán meg már ott csorog a nyála az ajtód előtt. Ha nem akarod, hogy könnyűvérűnek tartsanak, akkor ne legyél az. Aki az első randin lefekszik, azt nehezen fogják nem könnyűnek tekinteni. Próbálj meg egy kicsit kitartani. Ha valaki téged akar, az küzdjön meg érted. De ami igaz, az igaz, a rendes pasik gyakran kevésbé nyomulósak.
2013. máj. 23. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Mászrá egy olyan srácra aki nem mer kezdeményezni nálad . És simi kőzbe moondmeg neki hogy kapcsit szeretnél.
2013. máj. 23. 12:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem fekszek le mindenkivel. Előfordult, de nem rendszeres. Másrészt aki fél óra után már a mellemet fogdosná, az nem hiszem. hogy komolyan gondolja, azt meg végképp nem, hogy a belső értékeimre kíváncsi.
2013. máj. 23. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Mik azok a belső értékek, amiket észre kellene venniük a pasiknak? Mondai könnyű, hogy téged a belső értékeidért kellene szeretni, de mi van ha azok nem is annyira értékesek.
2013. máj. 23. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Minden pasi azonal fogdosná egy jó csaj mellét csak kérdés meg meri e.Akik igen azok alkalmiznak inkáb de nem jelenti mást nem akarna.
2013. máj. 23. 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben megértelek, hogy ez így neked most nagyon nehéz, mert bár nem akartad, de úgy látszik mégis elkönyveltek r.bancnak (a k.rvákért fizetünk :P ).

Szereted a szexet? Oké! Szeretheted úgy is, hogy nem rögtön az első 1-2 találkozó után fekszel le egy pasival! Szereted a kicsit kihívó, csinos ruhákat? Ez is oké, egy nő mégiscsak a külsejével hódít először. Nem mondom, hogy vegyél fel szolidabb, már-már unalmas, titkárnős hatású ruhákat, mert (egy két kivételtől eltekintve) valószínűleg az ellenkező hatást váltod majd ki, szóval nem nagyon fognak észrevenni. Bááár... lehet hogy most épp ez kéne egy darabig. Így talán ha közeledik feléd egy pasi, az valószínűleg nem csak a külsőd és a könnyű szex miatt fogja tenni.

Egyébként lehet, hogy szánalmas a következő próbálkozás, de lenne kedved ismerkedni, ha bp-i vagy? Nekem pont a fordítottja áll fenn, valamiért nem vagyok túl népszerű társkeresés és ezáltal a nők terén, pedig a külsőm is max átlagos, de semmiképp nem ronda, és ha kicsit közelebbről is megismernének (ami a kezdeti elutasítások miatt lehetetlen), talán megláthatnának bennem valamit, ami miatt esetleg érdemesnek látszanék egy későbbi kapcsolatra.

Szóval ha esetleg van kedved, itt megtalálsz.

Ja és remélem valamit segítettem a fentebbi résszel!

29 F

2013. máj. 23. 14:12
 19/20 A kérdező kommentje:

Most én felsorolhatom a belső értékeimet, de ez szerintem elég semmitmondó lenne anélkül, hogy ismernétek a rossz tulajdonságaimat, kisugárzásomat stb. tehát az egész embert.

Utolsó: köszi az ajánlatot, de külföldön élek.

2013. máj. 23. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
mindenki mást lekopintasz Xd
2013. máj. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!