Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mondjam le mindig a találkozókat?
A jelenlegi párommal nagyon jól kijövünk, igazán szeretem, DE... nem olyan rég igen jó barátságba került exbarátommal, akibe még mindig szerelmes vagyok, annak ellenére hogy már 3 évvel ezelőtt szakítottunk, és több partnerem is volt.
Az exemnek van egy gyönyörű barátnője, és nagyon boldogok együtt.
Nos, a fiúk előrukkoltak azzal, hogy többször is programot tervezhetnénk így négyesben.
Eleve ha meglátnám, a másik lánnyal az oldalán, ott vállna ketté alattam a föld. Párom úgy tudja, már nem érzek semmit az exem iránt, de ha csak annyit is említenék neki hogy kínos, már elárulnám magam.
Unom, és utálom már ezt az egész érzést, de nem múlik:(
Már a mai programot lemondtam, de jövőhéten is feljönnek barátomékhoz:( Tartsam távol magam? Mit tegyek? Nem bírnék ránézni az exemre, főleg nem a lányra.
Szerinted árulkodóbb az, ha annyit modnasz a párodnak, hogy Neked kellemetlen az exeddel találkozgatni, mint az, hogy sorra lemondod majd a találkozókat?
Mondd emg a párodnak, hogy neked ez furcsa és kellemetlen, értse meg. Te nem akarsz vele haverkodni és kész. Ő talán szívesen összejárna minden exével, és tetszene neki hogy ti jó barátnők lesztek?
Ha ezt nem érti emg gyanakodás nélkül, nem is értem mire alapszik a kapcsolatotok.
sztem mondd meg neki hogy többet szeretnél találkozni vele kettesben, vagy tényleg mondd meg neki hogy kellemetlen az exeddel találkozni
én meg a helyedben nem járnék lyannal akibe nem vagyok szerelmes,ez ennyi.
kérdezted már meg magadtól hogy miért vagy vele együtt?
(nem kell válaszolni,csak magadnak)
Ha az exedbe vagy szerelmes minek vagy egy másik pasival egyáltalán? Nem igazán értelek.
És azt sem értem miért nem lehet őszintén megbeszélni a dolgot és az igazat mondani? Tudod az lenne a normális egy kapcsolatban. Kivéve ha lesz*rod hogy a barátod mit érez, akkor hazudj folyamatosan ahogy kell... önző vagy, csak magadra gondolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!