Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó szokott lenni egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó szokott lenni egy férfi megérzése vagy ez csak paranoia?

Figyelt kérdés
Pl, ha úgy érzitek, hogy a szeretett személy nem fog visszajönni hozzátok, valamilyen oknál fogva(akár külső, akár belső)? Vagy ez csak szimplán képzelgés, és nincs is olyan hogy megérzés?
2013. máj. 22. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj előre, mert a rossz sejtések be szoktak válni, hiába nem akarjuk, ezért foglald el magad inkább. Lehet nincs is okod aggodalomra :)
2013. máj. 22. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát barátnőm még sose volt, de folyton pörög az agyam és gyártja az összeesküvéselméleteket, még azt is számba veszem, hogy mi van akkor ha hazafelemenet leköp egy unikornis és így mindig eltalálom mi fog történni így büszkén mondhatom bármire: én tudtam előre.
2013. máj. 22. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Ú.F! Nagyon Szeretlek! Mindig Szeretni foglak és a túlvilágon téged foglak keresni, csak téged! De én már itt is szeretnék veled élni, ez minden vágyam! :((((( Még mindig a tiéd a szívem, és ez miatt ki vagyok készülve(az miatt h nem szeretgethetlek, nem csókolhatom ajkaidat, nem simogathatlak,nem ölelhetlek át nem adhatok puszit az arcodra és a fülcimpádra és nem foghatom a kezed :'( )

Kérlek gyere vissza hozzám bármilyen áron is! Te adsz nekem életerőt,te vagy a lelki vagyonom! "Tegyél magadért és Isten is megsegít". Én már tettem magamért/magunkért nagyon sokat ez alatt akét hét alatt. DE adj nekem esélyt megmutatni ezt kérlek..... :(((( Adj esélyt, adj , adj esélyt nekem kérlek, csak láss meg engem ujból h ki vagyok és mivé lettem :'(

2013. máj. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!