Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem voltam szerelmes eddig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberke kérdése:

Nem voltam szerelmes eddig, ez normális dolog?

Figyelt kérdés
20F
2009. okt. 3. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Normálisnak éppen az, bár furcsa. :)Hát remélem, hamarosan megtalálod életed párját:)
2009. okt. 3. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Már mi benne a furcsa? Hogy nem hiszi azt, mint a korosztályának a 95%-a, hogy minden tinifellángolás, minden alkalom amikor egymásra néztek a a suliban egy lánnyal, maga a nagybetűs szerelem? Szeritned az a normális, amikor a 15éves kiscsitri már ötödször esik szerelembe egyazon évben? Nem nevez minden lényegtelen hóbortot szerelemnek, ennyi. Rendben van ez így.
2009. okt. 3. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális.
2009. okt. 3. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Örülj Neki b.meg!!

Én 3 szor voltam és csak a szenvedést és sóvárgást kaptam Tőle, mert nem vagyok elég jó képű, izgalmas, link, tróger, senkiházi senkinek ezen a kib.szott világon!

22/F

Egy megjegyzés: EL NE HIDD, hogy a nőknek normális pasi kell!!! Mindegyik csajnak olyan kell, akit a "jó irányba" kell megváltoztatni, mert az kihívás a nőknek, meg izgalom és a többi, miután már TÖBBSZÖR is átverte a csajnak a fejét, meg megcsalta és éjszakákat sír utána, azután se hagyott, mert "Szeretem" és kész ezek a nők!!!

Sajnálatos módon:((

2009. okt. 4. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Hidd el a sok hülye lotyó is csak azt hiszi h volt szerelmes ennyi évesen, én meg 25 vagyok és eddig 2x voltam úgy igazándiból szerelmes hogy nem is láttam a valóságot a túlidealizált hülyeségeimtől aztán esélytelen volt mindkettő. És jó sok ember elvan szerelem nélkül nagyon jól ,ne is akard erőltetni ezt a hülyeséget mert nem lehet, és amúgy is múlandó.
2009. okt. 4. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem normális dolog,hogy még nem voltál szerelmes. Biztos nem találtad még meg azt a lányt akit szeretni tudnál. :) Én sem voltam még soha szerelmes,bár én mégcsak 16 vagyok. A lényeg,hogy ne izgulj ilyeneken,hogy baj-e hogy nem voltál még szerelmes mert úgyis jön az magától. Menj szórakozni,ismerkedni aztán előbb vagy utóbb úgyis megismersz majd valakit akibe aztán majd beleszeretsz. :D Remélem segítettem. :)

Utolsó előtti válaszoló: Húú ezek szerint eddig nem volt szerencséd a szerelemben. 1. legyen már nagyobb önbizalmad :O Ne azt sorold fel,hogy mi nem vagy hanem azt hogy mi az ami vagy...különben is majd lesz akinek te leszel a világ leghelyesebb pasija és akinek te jelentesz majd mindent. Szenvedést és sóvárgást kaptál? Tudod ez olyan dolog mint pl. ha szivárványt akarsz látni akkor az esőt is el kell viselned. Lehet,hogy most szenvedsz vagy szenvedtél,de ha majd megtalálod azt aki szeret akkor meg jön a boldog rész. Gondolkodj pozitívan! Na meg ez a tévhited a csajokról... :O Kikérem magamnak. xD Nekem pl. normális pasi kell! :) És nem vagyok az a típus aki bárki miatt éjszakákat sírna át. x) Az első megcsalás után repülne a pasi. xD Sokmindent elviselek kivéve a hazugságot meg a hűtlenséget. Ergó ne általánosíts!

Utolsó válaszoló: Sok hülye lotyó? Amikor szex kell akkor is lelotyózod a csajokat? Na nem is mondok már semmit erre...szánalmas.. Ha rossz is a véleményed róluk akkor sem kell lelotyózni őket.A vélemény kifejtés történhet kulturáltan is. "És jó sok ember elvan szerelem nélkül nagyon jól ,ne is akard erőltetni ezt a hülyeséget mert nem lehet, és amúgy is múlandó."

1. Lehet,hogy elvannak nélküle,de vágynak rá. Az ember társas lény..egyszerűen szükségünk van egy társra. Mindenki igényli a szeretetet... Én nem tudom,hogy milyen szerelmesnek lenni,de biztos jó hisz ha nem lenne jó akkor nem vágynának rá annyian. Amikor látom,hogy a szerelmespárok kézenfogva sétálnak és hogy milyen boldogok...

2. "amúgy is múlandó" És mi az ami nem múlandó? Így álsz hozzá mindenhez? Akkor ne is csinálj semmit,hiszen az élet is múlandó.

Nos elnézést a hosszú kommentért...na meg a "kötöszködésekért",de úgy éreztem le kell írnom. Kívánom hogy találjátok meg az igazit. :D Hajrá fiúk és nem feladni! :)

Üdv: Tina (16/L)

2009. okt. 4. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves Tina, neked nyilván halvány fingod sincs róla h min ment át az előttem válaszoló meg én se, lotyóktól pedig nem kell szex, sose nyúlnék olyanhoz akivel nincs meg az előzetes összhang vagy nincs érzelmi kapcsolat és az van h tényleg marha sok a kiégett fiatal repedtsarkú az utcán, szó szerint undor fog el miattuk.

És másodsorban meg hiába osztod itt az észt mesterien, ott van h neked közöd se volt még komolyabb érzésekhez és ezért fingod sincs ezekről se meg arról se h micsoda fájdalmat okoz a másiknak ha olyant talál akiben csalódik, pedig egyáltalán nem számítasz rá előtte. Szóval takarékra az agyadat mert túlmelegszik, és egyáltalán, ne oszd az észt, mert amiből valakinek a legkevesebb van azt nem tanácsos mert hamar elfogy.

2009. okt. 5. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Szóval szerinted nekem halvány fingom sincs róla min mentetek át igaz? Akkor most elárulom,hogy hatalmasat tévedtél. Igenis van fogalmam róla,hogy milyen az,ha valakiben csalódsz. Képzeld: Megismertem egy fiút akivel eleinte csak msn-en beszélgettünk. Nagyon jól elvoltunk és szimpatikusak voltunk egymásnak. 3 hónapnyi msn beszélgetés után találkoztunk először...úgy 3-4 hónapig még beszélgettünk meg találkozgattunk/randiztunk. Akkor úgy éreztem,hogy teljesen odáig vagyok érte és bevallottam neki,hogy szeretem...összejöttünk. Ez eddig mind szép és jó...kapcsolatunk 3. azaz 3. napján megkérdezte a srác,hogy mi lenne ha valamelyik nap ott aludnék náluk és hát...erre én mondtam,hogy nem szeretném mert nekem ez még korai...a srác dobott...csak azért mert én még nem akartam szexet. Szerinted hogy éreztem magam? Ja boccs hogy csak arra kellettem neki? Sajna nagyon félreismertem. De ez van! És tudod ma már rájöttem,hogy nem is voltam belé igazán szerelmes. Visszagondolva nem éreztem azt a húú meghalnék érte érzést...de akkor azt hittem,hogy ez a szerelem. -.-" Lényeg a lényeg..tudom mit jelent csalódni. És már tudom mi az amikor csak azt hiszem,hogy szerelmes vagyok pedig valójában nem. Jobban nem tudom elmagyarázni milyen ez. De így utólag én ezt nem nevezem szerelemnek!

A lotyós részről nem mondok semmit...neked is más a véleményed meg nekem is. Nincs értelme vitázni róla.

Nem osztom az észt csak próbáltam leírni a véleményem meg elmondani hogy mi az amit szerintem ti rosszul gondoltok. Egy szóval sem mondtam,hogy ezt meg kell fogadni.

"Szóval takarékra az agyadat mert túlmelegszik, és egyáltalán, ne oszd az észt, mert amiből valakinek a legkevesebb van azt nem tanácsos mert hamar elfogy."

Húú na ez aztán nagy oltás volt. xD Ez arra utal,hogy te sértésnek vetted amit írtam. Bocsánat nem annak szántam...az a te bajod,hogy te annak vetted. Én nem kezdelek oltogatni mert nem sértődöm meg kis apróságokon mint te. Na meg ha nekem az észből annyira kevés van akkor minek foglalkozol egy ilyen kis tudatlan és buta kiscsajjal mint amilyen én vagyok? :D Ha a szerelemről nem is tudok sokat,a fájdalomról annál inkább. Szar gyerekkorom volt (nem részletezem miért),életem első pasija dobott csak mert a szüzességemet nem akartam csakúgy odadobni és itt vagyok 2 hónap múlva 17 évesen és szart se tudok kezdeni magammal mert ha tovább akarok tanulni akkor magamnak kell megteremteni rá a pénzt ami ugye nem kevés.

Na takarékra tettem az agyamat,és nem osztom az észt mert szerinted abból nekem kevés van így hát tartalékolom későbbre. :D

Ja és én azért megköszönöm,hogy megosztottad velem a véleményed(a témáról és rólam egyaránt). Jó más ember szemszögéből is látni a dolgokat. Mégegyszer elnézést ha netán sértőnek bizonyultam,de én nem éreztem annak magam.

Üdv: Tina (16/L)

2009. okt. 5. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha nem sértődsz meg apróságokon minek szövegelsz vissza más ember által indított téma alatt száz soron keresztül magadról, kiteregetve idegeneknek az életed?

Imádom ha valaki bizonygatja mennyi szaron ment át. Ha átmentél volna igazán szar dolgokon, baszottul nem fröcsögnéd szét a világnak.

2009. okt. 5. 17:17
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat
2009. okt. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!