Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés?

Figyelt kérdés
Már olyan szinten szenvedek a magánytól, hogyha hozzám szól valaki már úgy érzem, hogy bármelyik pillanatban belé tudnék szeretni. Meglátok egy szép lányt és már nem bírom. Fiúkkal ez annyira nincs így, irántuk inkább csak szexuális vonzalmat érzek. De lányok iránt szenvedélyt, szerelmet.. Mindent. De nem is az a lényeg. Megszállott vagyok... Találkoztam egy lánnyal életemben először, flörtölt velem picit, 2 percet ha beszéltünk... Utána facebook-on beszéltünk valamennyit és már nem bírom ki, hogy láthassam, találkozhassak vele. Kész vagyok....
2013. máj. 22. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát baszod ha ő nem leszbikus/biszex akkor baszhatod:D
2013. máj. 22. 20:31
 12/14 A kérdező kommentje:
De aaaz!!!! :D Mondta is, hogy bejövök neki. De legtöbbször messze van.
2013. máj. 22. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
engem az érdekelne (tudom, az eredeti kérdéshez nem sok köze van), hogy mikor és hogy jöttél rá, hogy biszex vagy? mármint mik voltak a jelek? :) 18L
2013. máj. 22. 23:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát olyan 14 lehettem. De már talán előtte is bejöttek a lányok csak nem fogtam fel? Nem gondoltam rá, hogy azért nézem meg ennyire a tanárom mert megőrülök érte.... Egyre jobban megnéztem a lányokat, a hírességek is egyre jobban megtetszettek. Aztán beleszerettem egy lányba akit talán 1 hónapja se ismertem. El is mondtam neki, gondolkodott rajta de aztán mégse. Én lettem a legjobb barátnője. Szenvedtem egy darabig de aztán elment, elköltözött és elfelejtettem. Hát így történt :)
2013. máj. 23. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!