Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon félek?

Figyelt kérdés
A barátom most már 2 hónapja rendszeresen megver,(pofonok,néha öklösök)attól függ,milyen kedve van nagyon félek tőle,olyan lelki terrorba tart,hogy már nem bírom,a rendőrségre nem merek menni,mert azt mondta,ha megteszem,akkor megöl és utána végez magával is és az a legszörnyűbb,hogy tudom,hogy megtenné!:((
2009. okt. 3. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:

hagyd el!!!

AZONNAL.

én feljelenteném..

vigyék börtönbe mert megfenyegetett,megvert..

vagy beszéljétek meg.

2009. okt. 4. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:
veresd magad össze menyél el látleletet venni aztány rögtön a zsarukhoz
2009. okt. 4. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm volt így, megverte a srác, elment látleltért és a rendőrségre is és nem ment haza többet. Az apjánál volt pár hétig és a telefonon történő fenyegetőzésen kívül semmi nem történt. Majd együtt jöttünk az egyetemről, amikor elkapta a srác és adott neki egy állast, majd engem is megütött. Visszaszóltam neki, mire megfenyegetett, hogy megöl, majd újra meg akart ütni. Elléptem, fordulásból állakpcson könyököltem és kifeküdt. Rendőrt hívtunk meg pár tanú ott maradt. 9 hónapot kapott. Mint kiderült másokkal is ezt csinálta és miután híre ment, hogy tárgyalás lesz még páran feljelentették. Azóta nem keresi a lányt lenyugodott én meg simán elsétálok a kopasz feje és szétvart teste mellett. Azt hitte, hogy beszarok tőle, pedig csak egy kis agresszív gizdázó fasz. Amint valaki visszaüt egyből behúzta a farkát előtte meg fenyegetőzött, hogy elvágja a torkom.
2009. okt. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!