Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak? Tehetetlen vagyok.
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel eddig még csak msnen beszéltem, de küldött magáról képet és hát kicsit csúnyácska... nagyon nem az esetem, de neki nagyon tetszem és mindenáron járni szeretne velem... és találkozni stb... én már sokszor elutasítottam, pedig nagyon kedves és aranyos, csak nagyon nyomul és nekem ez kínos főleg mert tudom hogy a semmiért... barátként szeretem de többet nemtudnék vele elképzelni... amúgy még soha nem volt barátnője és 17 éves... nem az a csajozós fajta... ő hosszútávra tervezne velem. haverjaival szoktam beszélgetni róla, és azt mondták hogy 2 hét múlva már talál magának másik lányt... ezt mondták 3 hónapja... :S2009. okt. 3. 19:38
1/6 anonim 

válasza:

Egyszerű mond meg neki, hogy ez a te részedről nem lehet több barátságnál. Kérlek ne kezd el fogalakozni azzal, hogy és ha megbántom?-mert ő egy jó lélek meg stb... Eddig nem halt bele senki az elutasításba Ő se fog..
2/6 anonim 

válasza:

ha nagyon nem az eseted akk ne járjál vele."szánalomból" senkivel se járjál.
4/6 anonim 

válasza:

Amiatt szerintem nehogy össze gyere vele, mert ő azt szeretné. Azzal csak tovább szívatnád szegény fiút, és olyan reményekben hitegetnéd ami nincs.
5/6 A kérdező kommentje:
megszoktam mondani de nem fogadja el:S
2009. okt. 3. 19:49
6/6 anonim 

válasza:

Találkozz vele SZEMÉLYESEN és értelmes keretek között, szépen, mond meg neki, hogy részedről nem működik a dolog. Egyszer meg kell értenie - ha meg nem akarja, akkor meg kerüld egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!