Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás erre? (Lent a részletek) szex
Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyesmi? 18 éves lány vagyok, 16 éves korom óta együtt vagyok a párommal, ő volt nekem az első(szex), nagyon jól megvagyunk, lehet ő nekem az igaz, de mostanába úgyérzem mással is ki szeretném probálni(tudom sokan ugy gondolják ha szeretném nem akarnám kiprobálni mással de...de)De közbe nem akarom őt elveszíteni szeretem!2009. okt. 3. 16:08
1/7 anonim válasza:
Ilyen az első szerelem, én is azt hittem hogy örökké fog tartani. Persze van akinek tényleg, de az elenyésző százalék... Főleg ha már motoszkál a fejedben a gondolat, h mással is kipróbáld... Hát tedd meg, fiatal vagy, aztán évek múlva, mikor már mindketten kiéltétek magatokat rendesen, akkor ki tudja, lehet h újra egymás mellett köttök ki... :)
2/7 A kérdező kommentje:
Én is ezt szeretném, hogy majd találjuk meg ujra egymást csak félek hogy nem így lesz:( mennyivel jobb lett volna ha kb. 5 év mulva tallkozunk:S
2009. okt. 3. 16:28
3/7 anonim válasza:
99% az esély hogy nem fogtok újra egymás mellett kikötni. Találsz valakit akibe ugyanolyan szerelmes leszel.
4/7 anonim válasza:
Ha cseppnyit is érdekel téged akkor meg ne csald! az a legrondább árulás és hátbadöfés. Hál'istennek velem még nem esett meg. Legyél nemes, hagyd ott és keress úgy mást, ha tényleg erre vágysz.
5/7 anonim válasza:
Ez sem lesz hosszútávú kapcsolat. És egyik sem (vagy 1000-ből 1) amely 18-20 éves kor alatt szövődik. Még nem is éltél igazán, alapvető, hogy kezd döfködni a kisördög belűről. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, valószínűleg a párod is ezt érzi. Az, hogy hogyan tovább, csak te tudhatod.
6/7 anonim válasza:
Hát, ha nyitottak vagytok az ilyesmire, megpróbálhatnád megbeszélni vele, hogy mit szólna egy nyílt kapcsolathoz, amiben mind a ketten kipróbálhatnátok mással is a szexet egy időre. Persze ezt csak akkor tárgyald meg vele óvatosan, ha ő nyitott az ilyesmire, hiszen te ismered.
7/7 anonim válasza:
Nekem van egy barátnőm aki már 8 éve van együtt a párjával 2008ban házasodtak össze. A lány számára a fiú volt az első szereti is nagyon, de egyszerűen vágyott a tapasztalásra, a kalandra, megcsalta még házasságuk előtt és után is. Ez a megcsalás csak testi volt, mert szerelmes a férjébe.. Én nem tudtam volna ezt megtenni, és tanultam a hibájából, ha már most arra vágysz vagyis ha már most az ismeretlenre vágysz akkor késöbb ez csak rosszabb lesz, és egyszer te is lehet megcsalod őt, még ha szereted is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!