Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok olyan lánnyal aki szép, okos és versenyszerűen hegedül?
A barátnőmről van szó. Szép, intelligens, kicsit visszahúzódóbb, hegedül(ez csak 1+) és mégsem talál barátot magának. Sokan megnézik az utcán, suliban... mégsem kezdeményez nála senki. Mingid panaszkodik, nem tudok tanácsot adni, gonoltam leírom, ő ide nem írna.
Köszi a (értelmes) válaszokat!
Figyelj szerény véleményem szerint eléggé kétesélyesnek gondolnám nála a próbálkozást.De azért megtenném.De én bátor srác vagyok.
Egy átlagos srác nem fog oda menni.
Járj el vele ide-oda.Akkor talán akad majd valaki
Hm nagyobb városba.Moziba,koncertre,rendezvényekre.
Sőt ha van olyan honvédségi rendezvényekre,bemutatókra.Mert a katonák szeretik a szép lányokat
Kérdés, hogy hogy reagál a barátnőd arra, hogyha egy neki szimpatikus srác rá mosolyog.
Ha hidegen vagy közömbösen tud csak, akkor nem fogják megszólítani sem normális srácok, a legjobb ha szimpatikus szolid mosollyal válaszol.
Amúgy meg Győrben is tudtok menni salsát tanulni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!