Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Kötözzem ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kötözzem ki?

Figyelt kérdés

Idegileg kikészit a párom.De saját magát is.3 hete megint suli van neki is levelezőn,mellé melo.És 3 hete nincs 5 perc hogy ne ezen hisztizne.hogy nem fog menni,és hasonlok...pedig gyakorlatilag látim előre hogy mindene meglesz,nem is 2essel...segitünk neki többen,féléves beadandoival rengeteg órát eltöltök (tudok segiteni neki sokat benne).De ennek ellenére hisztizik,és kiakaszt.Pedig nekem is van dolgom,melo+suli,ráadásul olyan vizsgám lesz,amin sokminden mulik,nekem első diploma,neki második.És egy csokiért hisztiző 3éves kislány jobban viseli a dolgokat.Most azon gondolkdom,hogy következő ilyen kirohanásakor kiközötöm,szájába dugok valamit,és majd ha lenyugodott,elengedem:D(najo,ezt azért nem)

22/L

2009. okt. 3. 14:01
 1/6 anonim válasza:
63%
Szerintem igen, kötözd ki! Az mindig beválik.
2009. okt. 3. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Én is örülnék a kikötözésnek :P

Amúgy a bátyám 32 éves, és pontosan úgy viselkedik, mint a csokiért hisztiző 3 éves kislány olykor. Már sosem nő ki belőle, arra várhatsz. És ez nem is a gondoktól függ, mert aki nyugis, az akkor sem hisztizik ha lenne min, aki meg nem az ezt csinálja. Bánj vele úgy ilyenkor ahogy a kislánnyal bánnál :)

24F

2009. okt. 3. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Én megértem a barátodat, a főiskola vagy egyetem nagyon meg tudja viselni az embert főleg úgyhogy még dolgozik is mellette. Van aki maximalista és mindenáron teljesíteni akar, ez nagyon rossz, tapasztalatból mondom. Legyél vele egy kicsit megértőbb, ha nem akarod elveszíteni.
2009. okt. 5. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Ez jó, csak erőszakold is meg mellé! :)
2009. okt. 5. 15:27
 5/6 A kérdező kommentje:

maximalista...nappalin oké,de levelezőn már nem az 5ös átlagra megy a dolog...és áhh

minden apróságon hsiztizni,és minden feszültséget rajtam vezet le...

de majd lesz vmi,probálok nemveszekedni,meg nem kidobni az ablakon

2009. okt. 5. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Sose fog felnőni.
2009. okt. 7. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!