Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lányok tetszenek belsőre a legjobban? (többi lent)
Van egy fiú aki szépnek tart és a belsőm is tetszik neki,de szeretném ha tényleg megszeretne annyira, hogy ne féljen velem beszélni,esetleg kezdeményezni. (Jelenleg facebook-on is fél óra biztatás után mer rám írni és suliban is az a gond, hogy nem mer megszólítani, mert fél, hogy hülyeségeket beszélne össze-vissza.)
Szeretnék úgy viselkedni vele ami neki 'imponáló' lehet és nem félne utána, plusz meg is szeretne nagyon. (R|banckodás kizárva!!)
Köszönöm előre is.
Sajnos tudom, hogy nem az én hibám, de biztos van valami amiért ennyire "fél" tőlem..:(
Hogyan tudnék neki segíteni abban, hogy feloldódjon az én társaságomban is?
Amiért fél, az szerintem az, hogy szerinte túl szép lány vagy.
Csak ismételni tudom önmagam, legyél vele minél többet, próbálj közelebb kerülni hozzá, elmondani neki, hogy szeretnéd, ha ő is írna neked párszor, mert így úgy érzed, hogy nem szeretne veled beszélni.
Már mondtam ezt neki,de ő azt írja erre,hogy csak örül neki ha írok és sosem zavarom.
Most is én írtam rá, így már nincs gond, dől belőle a szó,de magától nem is írt volna szerintem..:(
Nincs mit:)
Majd megírnád, hogy hogy reagált erre?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!