Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keylogger a párom gépére, nagyon szemétség lenne?
Ne ítéljetek el légyszi, de meginogtam a bizalmat illetően. A párom mostanában elkezdett gyúrni, pedig én nem szeretem a z izmos pasikat és ő sem akart soha kigyúrt lenni. Viszont van egy kolléganője, neki pont az izmos pasik jönnek be...
Többször volt már, hogy hazavitte kocsival a csajt, pedig nem is esik útba a páromnak. Azon az estén fel sem hívott.
Nem élünk együtt, csak a hétvégéket töltjük együtt, de a viselkedése is kicsit mintha másabb lenne... Persze puhatolóztam, de "semmi ok az aggodalomra". Viszont nem is nyugtatott meg annyira, mintha régebben mondta volna ezt.
Elvileg 2 hónap múlva költözök hozzá, viszont így nem akarok, hogy nem vagyok biztos abban, hogy megcsal. A csajjal szokott fb-on levelezni, de sosem mutatta még meg.
Szemétség lenne a keylogger? Egyáltalán hogy oldjam meg, hogy ne tudjon róla? Hétvégén furcsa lenne, ha 1 órán át szöszmötölnék a laptopján (nagyon lassú), amíg feltelepítem.
Ez nem túl jó módszer. Inkább kövesd egyszer taxival, ha nincs kocsid, mikor elindul munkából, tegyél fel parókát, vagy olyan kocsival menj, aminek sötétített a szélvédője.
Akkor kiderül, hogy feljár-e a csajhoz.
Szemétség, de igazándiból mindegy.
Nem éltek együtt, nincs közös vagyon gondolom, de gyerek, se semmi. Én a helyedben simán otthagynám. Amúgy szerintem is megcsal, ennél feltűnőbben nem is csinálhatná.
Még csak járogattok, ne csinálj belőle ügyet, dobd ki és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!