Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keylogger a párom gépére,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keylogger a párom gépére, nagyon szemétség lenne?

Figyelt kérdés

Ne ítéljetek el légyszi, de meginogtam a bizalmat illetően. A párom mostanában elkezdett gyúrni, pedig én nem szeretem a z izmos pasikat és ő sem akart soha kigyúrt lenni. Viszont van egy kolléganője, neki pont az izmos pasik jönnek be...

Többször volt már, hogy hazavitte kocsival a csajt, pedig nem is esik útba a páromnak. Azon az estén fel sem hívott.

Nem élünk együtt, csak a hétvégéket töltjük együtt, de a viselkedése is kicsit mintha másabb lenne... Persze puhatolóztam, de "semmi ok az aggodalomra". Viszont nem is nyugtatott meg annyira, mintha régebben mondta volna ezt.

Elvileg 2 hónap múlva költözök hozzá, viszont így nem akarok, hogy nem vagyok biztos abban, hogy megcsal. A csajjal szokott fb-on levelezni, de sosem mutatta még meg.

Szemétség lenne a keylogger? Egyáltalán hogy oldjam meg, hogy ne tudjon róla? Hétvégén furcsa lenne, ha 1 órán át szöszmötölnék a laptopján (nagyon lassú), amíg feltelepítem.

2013. máj. 20. 15:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem túl jó módszer. Inkább kövesd egyszer taxival, ha nincs kocsid, mikor elindul munkából, tegyél fel parókát, vagy olyan kocsival menj, aminek sötétített a szélvédője.

Akkor kiderül, hogy feljár-e a csajhoz.

2013. máj. 20. 15:22
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem tudsz benne bízni, hagyd ott. De félek, hogy te olyan ember vagy, aki másban sem fog tudni bízni.
2013. máj. 20. 15:24
 13/20 A kérdező kommentje:
2 órányira lakunk egymástól, megoldhatatlan.
 14/20 A kérdező kommentje:
Eddig bíztam benne, sosem voltak kételyeim, pedig elég sok nő koslatott utána.
 15/20 anonim ***** válasza:

Szemétség, de igazándiból mindegy.

Nem éltek együtt, nincs közös vagyon gondolom, de gyerek, se semmi. Én a helyedben simán otthagynám. Amúgy szerintem is megcsal, ennél feltűnőbben nem is csinálhatná.

Még csak járogattok, ne csinálj belőle ügyet, dobd ki és kész.

2013. máj. 20. 15:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Ajánlj fel szünetet magatoknak. Mondjuk egy hónapot. Ha ez idő alatt vagy utána nem keres, vagy nem elég lelkesen, akkor nem is voltál neki fontos.
2013. máj. 20. 15:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó volt a megérzésem, megcsalt.
2013. jún. 11. 15:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Mégse lett volna szar megoldás a keylogger:D Én csak azért nem ítélem el az ilyet mert én pl. utálok becsapott és átvert lenni, akinek a háta mögött kevernek. Szóval...
2013. júl. 4. 13:50
 19/20 anonim ***** válasza:
És hogy derült ki?
2013. júl. 4. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Úgy volt, hogy átmegyek hozzá, csak fél órával előbb értem oda, és akkor még egy másik csajjal enyelgett.
2013. júl. 4. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!