Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik jön be jobban? Ha a fiú fut utánatok vagy ha levegönek néz?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 12:40
1/10 anonim válasza:
Inkább az arany középút: ne loholjon utánam, mint egy kis pincsikutya, de ne is sz@rjon le, mintha egyáltalán nem is érdekelném.
2/10 A kérdező kommentje:
Vagy arany középùt ? Ha kicsit foglalkozik is veletek meg picit szarik is ràtok ?
2013. máj. 20. 12:41
3/10 anonim válasza:
Hűha, egy igazi Casanovával van dolgunk.
4/10 anonim válasza:
Jaj istenem, ne erőltesd a csajozást még.
Az arany középút nem azt jelenti, hogy hol lohol hol le se szar.
Hanem érdeklődik keresi stb stb De nem lóg a nyakán minden pillanatban, de nem is zárkózik el teljesen. Nem cisnálja hogy nem ad életjelet magáról napokig
6/10 anonim válasza:
az a módja, hogy ki kell mutatnod, hogy nem ő az egyetlen nő az életedben, valamint van neked más dolgod is. nem szabad mindig elérhetőnek lenni, de teljesen leszarni se szabad, de sokan vannak akiknek bejon ha levegőnek nézik.
7/10 anonim válasza:
Utálom ha egy fiu folyton rajtam lóg..De azt is ha levegőnek néz és egyáltalán nem foglalkozik velem. Bár ha választani kéne a kettő között akkor már inkább az 1. a jobb, de szerintem is valahogy a kettő között lenne a jó.
8/10 anonim válasza:
jah es akkor kell szarnod rá ha úgy erzed o is szarik rad...
9/10 anonim válasza:
Van egy srác, aki nekem borzasztóan bejön, de le se szar...borzasztó érzés :'( Tudasd a lánnyal, hogy tetszik neked :)
10/10 anonim válasza:
Velem amugy hol ilyen hol olyan:D De jobban szeretem ha az 1.De ez attól függ..Ha nem tetszik a srác örülök ha ő is lesz.r..De ha nagyon tetszik mint a mostani esetben akkor hihetetlenülnagyon bolodog vagyok amikor "fut utánam":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!