Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14-15 éves lányhoz hány éves fiú "illik"?
14 éves vagyok, nyáron leszek 15, és arra lettem volna kíváncsi, hogy szerintetek hány éves fiú az, akivel ha járnék, akkor az normálisnak lenne mondható. :)
Persze, ez nyilván azon is múlik, hogy milyen szinten állnak a személyek... És persze lehet, hogy egy 14 éves kinéz vagy 18-nak, vagy egy 18 éves fiú 14-nek... Ezért nem úgy kérdezem, hogy mit szólnátok hozzá, ha ilyen nagy korkülönbségű párt látnátok az utcán... :P
Hanem, hogy ha pl. leírná egy 14 éves lány itt, hogy egy X korú sráccal jár, akkor mennyinél "akadnátok ki"?
Illetve fiúk! Ti nyitottak lennétek egy kapcsolatra egy velem egykorúval?
Köszi előre is a válaszokat! :)
Kort és nemet is kérnék!
18 még talán oké, annál több már gázos.
Nekem mostanában vallott szerelmet egy 14 éves kislány, tényleg teljesen oda volt értem, és pont a 4 év miatt modtam, hogy maradjunk haverok..
14-17 év szerintem a normális.
És nem, nem lennék nyitott egy kapcsolatra egy 14-15 éves lánnyal. Oké, hogy már a beleegyezési korhatár fölött vagy, de ez még így is a pedofília határát súrolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!