Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek ha a barátnőtök az öletekbe ül? Mit éreztek olyankor? Ha feláll, akkor azt hogyan reagáljátok le? Úgy értem hogy mondtok valamit vagy megvárjátok amíg a lány teszi szóvá?
Figyelt kérdés
Főként fiúk válaszát várom, de lányok is válaszolhatnak. Kort is írjatok lécci! Köszönöm:)2013. máj. 19. 23:45
11/18 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm:) és ennek a dolognak (mármint h ennyire szégyelli meg zavarban van miatta) lehet ahhoz köze h még nem voltunk együtt 'úgy'? félreértés ne essen, nem vagyok már szűz, de a mostani barátommal még csak másfél hónapja vagyunk együtt és minimum 2 hónapot szeretnék várni vele
2013. máj. 20. 14:55
12/18 anonim válasza:
Igen,ehhez van köze. Gondolom annyira még nem is tapasztalt,és meg akar felelni..
13/18 A kérdező kommentje:
és a viselkedése fog változni ha megtörténik az 1. közös? nem arra gondolok h ugyanúgy felfog-e neki állni hanem arra h ugyanígy fogja.e kezelni vagy sem? fiúk, még annyi h nektek sosem volt ilyen h szégyelltétek a barátnőtök előtt vagy netalán cikinek éreztétek?
2013. máj. 20. 15:02
14/18 anonim válasza:
Nekem az egyik osztalytarsnom ult az olombe es felalt es o meg rault a farkamra
15/18 anonim válasza:
Azért AZ alkalom után már nem parázik ilyeneken az ember.. Meg szerintem eleve ternészetes dolog, nem én szabályozom, ha ilyesmin problémázik a csaj, az őt minősíti!:D Külön nem említeném, úgyis feltűnik... De ha nem a barátnőd az illető, na az már neccesebb..:D
16/18 anonim válasza:
Ha kiemeled a kérdésed akkor gondolom,h még mindég nem voltatok "úgy" egytütt!?
17/18 anonim válasza:
Velem az törtent hogy osztálytársam beleült az olembe es hát felállt, utána mondta, hogy azért nem kéne a puncijaba belenyomnom a farkam xd
18/18 anonim válasza:
Utolsó, hány éves voltal akkor?xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!