Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném, hogy tudja mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, hogy tudja mit érzek, mit tegyek, hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
Nem akarok kezdeményezni, de van bennem egy olyan érzés, hogy rövid az élet, és ha enm mondom el neki, talán nem lesz több lehetőség. Nem volt még kapcsolatom, egyszer titkoltam, hogy szerelmes vagyok, és meghalt a fiú mielőtt én is elmondhattam volna, de legalábbis kimutattam volna, hogy igen szerelmes vagyok... Ez az ok azt hiszem amiért így érzek. De félek, ha én kezdeményezek, illetve mondom el az érzésem, akkor nem lesz számára olyan jó érzés, mintha ő mondaná ki és én válaszolnék az ő érzésére. Félek... Mindentől, de legjoban attól, hogy ismét hibázok. Mit tegyek? Igazából azt sem tudom ki merném e mondani neki mit érzek.
2009. okt. 2. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
igazad van,rövid az élet. Mondd meg neki,ha ő is hasonlóan érez,ugyanolyan jó lesz neki mintha ő mondaná.
2009. okt. 2. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:

hú, én is ugyanígy vagyok, mint te, immár több éve sem én sem ő nem kezdeményezett.

Meghalt a srác? Nagyon durva. De gondolom, ez régen volt, nem?

A mostaninak tetszel? Milyen jelek vannak?

Érdekelne, köszi:))

2009. okt. 3. 20:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most gyakran nézünk egymás szemeibe, olyankor olyan egész más lesz a tekintete amikor rám néz. Mosolygunk egymásra. Köszönünk, előzékeny velem...

A fiú halála rég volt már igén, több éve.

2009. okt. 4. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!