Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan ember, aki ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, aki ezen az oldalon találta meg élete szerelmét?

Figyelt kérdés
Elmesélhetné a történetét.:)
2013. máj. 18. 20:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igeeeen!:) És imádom! Órákig tudnék róla mesélni.
2013. máj. 18. 20:22
 12/24 anonim ***** válasza:
hát mesélj
2013. máj. 18. 20:25
 13/24 anonim ***** válasza:
Életem első szerelmét (akit mellesleg sosem felejtek el) itt "találtam". Mindig kedves lesz számomra a lány. :)
2013. máj. 18. 20:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Majdnem, de sajna messze lakik.
2013. máj. 18. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az Shevy, sajnálom!
2013. máj. 18. 20:30
 16/24 anonim ***** válasza:
ha magamra gondoltam volna akkor szerinted kértem volna hogy mesélj rola...? :) Ennyire még én sem vagyok egoista ám ;)
2013. máj. 18. 20:34
 17/24 anonim ***** válasza:

Innen még csak nem is sikerült sosem senkivel sem találkoznom... Van egy olyan érzésem, hogy mindig csak lerázó szöveg az hogy nem Bp-en lakik, illetve túl fiatal hozzám. Egyszerűen ennyire balszerencsés nem lehetek, hogy több mint 2 év alatt sem sikerült semmi, pedig hetente legalább 2-3 alkalommal próbálkozom ilyen olyan erre felhívó kérdésnél. :/

Na mindegy, ez is és a társkeresők is mind, mind csak csalódás számomra.

29 F

2013. máj. 18. 20:36
 18/24 anonim ***** válasza:
62%
nem tudom, Pesti lányt még én sem találtam, de Mucsaröcsögeiből van egy rakás xDD FRANC SE ÉRTI :D
2013. máj. 18. 20:38
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne beszélj mellé Shevy! De mindegy is. Nem akartalak megbántani!
2013. máj. 18. 20:40
 20/24 I love csillagánizs ***** válasza:

Igen van, lehet tippelni,hogy ki ő :)

Egy kérdés kapcsán írtam rá és azóta nem telt el olyan nap, hogy ne beszéltünk volna, pedig nem a múlt hét óta ismerem.

Kezdetben levélben, majd telefonon, végül végre személyesen is :) Igaz, hogy az ország másik végében (értsd szó szerint) lakik és sok akadály és korlát van, amit meg kell ugrani, de egyenlőre ügyesek voltunk ;)

2013. máj. 18. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!