Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első szerelem?
Szép volt, idealista, csupa arany ragyogás... (15) még most is átsuhan a szívemen
"Az első szerelemben a lelket jóval a test előtt vesszük el, később a testet ragadjuk el a lélek előtt, és néha a lélekre már egyáltalán nem is kerül sor."
Victor Hugo
13-14 voltam
viszonzott volt, de mivel egy kiközösített nyomorék voltam, a magam részéről lepleztem, meg elutasító voltam, hogy ne szopjon miattam a srác
18 voltam... kb 7 hónapig tartott. véget ért, mert kiszeretett belőlem... fájdalmas volt, csak az utóbbi pár hónapban sikerült véglegesen túltennem magam rajta. pedig ő kezdeményezett... csodálatos volt, komolyan, az a rózsaszín köd, amiről mindenki beszél. amíg tartott, addig tökéletes volt minden. amint véget ért, hát, eléggé depressziós lettem.
de nem baj, most már van jobb is :D
Most is tart, én 19 vagyok, ő 20, egy éve vagyunk együtt :) egyszerűen imádom! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!