Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogják meg leginkább egymás kezüket a párok manapság szerintetek?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy leginkább miért, leggyakoribb ok melyik lehet, amiért kézen fogva járnak manapság a párok.
1. Mert szeretem és ezzel a mutatom kötődést, hozzám-tartozást a másik iránt és jó fogni annak a kezét, akit szeretek
2. Mert ez a divat, általános dolog, hogy a párok fogják a kezüket.
3. Azért mert így mutogatom, milyen szexis jó pasim van vagy jó csajom.
4, Egyéb ok
2013. máj. 18. 17:19
4/14 anonim válasza:
4. belső kényszer. Egyszerűen csak jó érezni annak az érintését akit nagyon szeretünk.
6/14 anonim válasza:
Én borzasztóan ritkán látom a barátomat, így minden percben csókolnám, ölelném, de ugye kulturált emberek léttérre ezt nem teszem, így csak a kezét fogom, míg elérünk az ágyamig..:)
7/14 IfYouKnowWhatIMean válasza:
Ha elengedi a kezem elmegyek vásárolgatni...:DD Neem amúgy, hát mert szeretem. szóval 1.
8/14 anonim válasza:
1..meg még azért mert biztonságot jelent nekem, ha a barátom fogja a kezem :)
9/14 anonim válasza:
Mert jólesik az érintése. Szinte mindig fogjuk a férjemmel egymás kezét az utcán, ha megyünk valahova. Nekünk jó érzés. De hogy jön ide az, hogy "manapság"? Régen is jártak kézen fogva, vagy karon fogva a párok.
10/14 anonim válasza:
1. határozottan az 1. És amit a többiek is írtak, hogy szeretet, biztonság, kellemes érzés, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!