Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Barátommal 4 éve vagyunk együtt, van egy kislányunk. Sajnos elég sok problémánk van, folyamatosan kérem h változzon meg, legyünk normális család. elég sok mindent eltűrtem neki én is és a szüleim is de már nem bírom.... Nem tudok vele szakítani, holott ez lenne a legjobb megoldás. Mindig bedőlök neki, mert szeretem. Most megmondtam neki, hogy mivel én nem vagyok elég erős ahhoz, hogy pontot tegyek ennek a végére, ha másképp nem megy "megcsalom". Tudom hogy ezt úgysem bocsájtaná meg, és így már nem kellenék neki. Ez lenne a cél.
Röviden ennyi, de kérdezzetek a részletekről mire vagytok kíváncsiak.
Háténeztmár ténylegnemértem.
Én biztos össze vissza megpróbálnám megbeszélni a dolgokat, aztán ha beleuntam, felfogta a csöpp agyam, hogy nem fog menni, akkor lelépek.
inkább legyél erős,de gerinctelen ne. a lányod apját megcsalnád?
ami nem megy,azt nem kell erőltetni,ha magától nem változik,akkor fejre állhatsz,akkor sem fog
Elmultak az érzelmek. ez 3 év után szokot egy szerelemért felelős hormon bomlási ideje miat eémulni.
Nem fog megváltozni megha agresziv nem csak rád jelent veszéjt hanem a gyerekre is. Viszont nehét mellót találni az tény.
Hagyd az a legjob megoldás. Ha jolnézel ki és kőzel laksz hozám vellem megcsalhatod nyugotan még a felvételt rola is elkudhetjuk imélben neki. na akor biztos sikerülne megszabadulnod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!