Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találkoztatok barátnőtökkel vagy barátotokkal?
2008 június 21. Falunap volt,egymásba botlottunk (szó szerint) Szerelem első látásra, 2hetet jártunk, mert szétválasztottak minket és most 2009. szeptember 3-án újra össze jöttünk!NAGYON SZERETEM mindik is szerettem és örökre szeretni fogom!
2009. okt. 2. 17:13
мєѕѕzє ℓαкυηк єgумáѕтóℓ, ∂є єℓőттє ηαgуση ѕσкαт вєѕzéℓgєттüηк мѕη-єη éѕ мєgιѕмєятüк єgумáѕт. мιкσя єℓנöтт α ηαgу ηαρ, αккσя α кєℓєтιвєη тαℓáℓкσzтυηк, éѕ αнσgу мєgℓáтσтт, αzσηηαℓ σ∂αנöтт éѕ мєg¢ѕóкσℓт. éℓєтєм є∂∂ιgι ℓєgѕzєвв ηαρנα νσℓт, éѕ αzóтα ιѕ єgуüтт ναgуυηк :)
2009. okt. 2. 17:26
Bocsi, ez nemtudom hogy sikerült, szóval:
Messze lakunk egymástól, de előtte nagyon sokat beszélgettünk msn-en és megismertük egymást. Mikor eljött a nagy nap, akkor a Keletiben találkoztunk, és ahogy meglátott, azonnal odajött és megcsókolt. Életem eddigi legszebb napja volt, és azóta is együtt vagyunk :)
2009. okt. 2. 17:26
egy lagzin ismerkedtünk meg!!:)bár nem volt,hosszu élető kapcsolat,akkor nagyon boldog voltam!!!
2009. okt. 2. 17:34
Netről ismertük egymást.. 3 hónapig msn-eztünk, majd Határ úton találkoztunk. Ez volt 2007.07.02-án
Szakítottam 2008 januárjába egy kis hülyeség miatt,
Újrakezdtük 2 hónappal ezelőtt, tökéletes az összhang :)
2009. okt. 2. 18:46
Egy cod4 klánban játszottunk.:D
Mi is a határúton találkoztunk először,4-szer találkoztunk,és utána elcsattant...:)
2009. okt. 2. 18:54
Az egyetemen ismerkedtünk meg. látásból már korábbról ismertük egymást, volt közös óránk is, de én egy hihetetlenül nagyképű, ellenszenves fazonnak találtam:) aztán egyszer egymásba botlottunk, és akkor beszélgettünk el először. utána még mindig baromi ellenszenves volt, de rájöttem, hogy pont a hibái miatt vonzódom iránta őrülten. Karinthy Frigyes mondta: "A jó tulajdonságokat szeretjük, a rosszakba szerelmesek vagyunk."
2009. okt. 2. 22:39
Mi egy nagyon romantikus helyen: egy igényes kocsmában :D:D ismerkedtünk meg :D:D ő a haverjaival volt én a barátnőimmel, mindketten ittunk már, és egyre többet találkozott a tekintetünk, és aztán megelégeltem hogy nem jön oda hozzám :D hát én mentem oda :D bemutatkoztam neki, kihívtam beszélgetni (jelzem tél volt, vagy - 5 fok XD, mindketten 1 szál pulóverben, de annyira egymással voltunk elfogalalva hogy észre sem vettük hogy milyen hideg van :D) aztán mikor visszamentünk, bemutatott a haverjainak, meg is csókolt, és aztán már magától értetődő volt hogy együtt járunk és egymásba szerettünk. Azóta is együtt vagyunk már több mint 9 hónapja :D és nagyon szeretjük egymást!!!
2009. okt. 3. 12:40
:)
Háát. A szüleit előbb ismertem mint őt, mert az apum az ő anyujával kolléga.
AZtán szerveztek egy közös nyaralást az ősök, tartottak egy nagy kerti partit ismerkedésre,(mivel 20-an mentünk ki Erdélybe)és ott a partin elkezdtünk szimpatizálni egymással...a nyaraláson meg jött a többi... :)
2009. okt. 5. 20:41
Új srác költözött a szomszédba, először nem is figyeltem fel rá. Aztán hónapokkal később épp sétáltattam a németjuhászom és odajött azzal, hogy de szép kutyusom van, mit szólnék hozzá, ha az ő lány németjuhásza és az én fiúm "összejönnének", mert szeretne fajtiszta kölyköket :) Ez 4 éve történt, azóta is együtt vagyunk :)
22/L
2009. okt. 5. 21:01
Kapcsolódó kérdések: