Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerek egy lányt,16 éves és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerek egy lányt,16 éves és mát 7-8 pasija volt. Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2013. máj. 18. 08:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, aki hasonló volt, és jó nagy ribi, de olyat is, aki még ennél is több pasit szedett össze 16 éves korára, és 21 évesen férjhez ment, tök normális feleség.

Szóval semmit.

2013. máj. 18. 10:00
 12/24 anonim ***** válasza:
Egészségére :D
2013. máj. 18. 10:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Hogy egy qrva aki korán kezdi. Nem foglalkoznék vele. Mi közünk hozzá? Véleménye mindenkinek van és ennyi. Nem csak saját dolgommal tőrödöm ahogy itt egyik válaszoló se, mert itt válaszol a másséba bele szóval akadnak itt köztünk képmutatók is;)
2013. máj. 18. 10:21
 14/24 anonim ***** válasza:
kérdező! annyira látszik, hogy féltékeny vagy..az összes olyan le van pontozva aki a lány "oldalán" áll..
2013. máj. 18. 10:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Rengeteget olvasom azt ezen az oldalon, hogy "szakíts vele". Na szóval kinek mi köze hozzá? Hát nem képmutatás ez?
2013. máj. 18. 10:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Szóval én is féltékeny vagyok arra a lányra, mert lepontoztalak? Tehát a lepontozások ezt jelentik?XD Most én is leleszek pontozva akkor rám is féltékenyek lesznek?:D Nem nem tetszés alapján pontoznak le?
2013. máj. 18. 10:33
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs senkinek semmi köze más életéhez... Ha neki ez a jó, akkor csinálja... És attólmég nem feltétlen k.va a csaj, hogy ennyi pasija volt. Ha jár valakivel az nem jelenti azt, hogy autómatikusan le is fekszik velük... Persze én is ismerek ilyeneket a környezetemben, de engem nem érdekel mit csinálnak. 19/L
2013. máj. 18. 10:34
 18/24 anonim ***** válasza:
én meg szintén ismerek egy csajt, aki most töltötte be 1 hónapja a 16-ot... több, mint 20 pasija volt már. nem hazudok, mert ő is ezt állítja. na erre varrj gombot.
2013. máj. 18. 10:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátnőm ugyanilyen .. Nemrég töltötte a 16-ot, volt köztük hosszabb rövidebb kapcsolata, de 13 éves korában vesztette el a szüzességét, azóta igen " aktív" szóval ezzel a 7-10 csávójával mind lefeküdt. Akár 2 hét ismerettség után is. Majd rá egy hétre szakítottak .. Szerintem elég egyértelmű :)
2013. máj. 18. 11:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Jól teszi, hogy falja a pasikat. Legalább huszonéves korára , minél több tapasztalattal rendelkező vadmacska lesz belőle, nem egy szende kis szűz.
2013. máj. 18. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!